4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popkovice porazili doma SK Dříteč 4:1!


0

Nedělní utkání celků Popokovice a SK Dříteč přineslo celkem 5 branek. Celky na 10 a 11 místě tabulky jsou na tom téměř stejně. Jelikož hostůjícímu celku přijelo pouze děvět hráčů, bylo těžké očekávat, že by celek s devíti hráči dokázal vyhrát. Ve 20. minute obdržel Flídr červenou kartu a hosté dohrávali zápas pouze s osmi hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu skončila remízou 1:1

První polovinu zápasu byla hra vyrovnaná a to hosté hráli pouze jen s devíti hráči v poli. Ve 20. minutě zápas dostal červenou kartu Flídr a hosté hráli už jen s osmi hráči. Přestože jich bylo jenom osm, dokázali první polovinu hrát 1:1. Za domácí se trefil Vejdělek a za hosty ještě před obdrženou červenou kartou skóroval Flídr.

Jasná převaha domácího celku

Druhá polovina zápasu patřila jasně domácímu celku. Hosté dohrávali s osmi hráči, tak to byla otázka času, kdy jim dojdou síly a domácí celek přidá další branky. Z penalty dával gól Šlesárik. Další branky pro domácí celek předali hráči Zvolenský a Matulík. 



Ohlasy k zápasu


Popkovice
Trenér: První polovina byla vyrovnaná, přestože soupeř dohrával s osmi hráči. V druhé polovině to už byla otázka času, kdy se nám podaří vstřelit další branky.




Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.