Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovka porazila Paramo Pce 3:0!


0

Bukovka je doma silným celkem a potvrdila to i v sobotním zápasu pro Paramo Pce, kdy se jí doma podařilo tohoto soupeře jasně přehrát a zvítězit 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu skončila remízou 0:0

Začátek zápasu byl vyrovnaný z obou stran, hra se přesouvala nahoru a dolů a oba celky si tvořily šance, z kterých mohl padnou nějaký ten gól. Jelikož se ani jeden z celků neprosadil skončil stav první půle 0:0.

Bukovka ovládla druhou polovinu zápasu.

Druhá půle už patřila domácímu celku. O první gól zápasu se postaral Abbrent, který otvíral stav tohoto utkání na 1:0 pro domácí. Druhý gól toho zápasu vstřelil Lukáš a Bukovka už vedla 2:0. Třetí gól zařítil Novotný a  Bukovka už měla dostatečný náskok, aby si tento zápas pohlídala a tak tento zápas skončil vítězně 3:1 pro domácí. Za hosty se frefil jediný hráč z penalty, kterým byl Karvánek.



Ohlasy k zápasu


Bukovka
Branský Antonín: První půle nebyla z naší strany úplně dobrá. V druhé polovině jsem začali hrát to co jsme chtěli a to nám přineslo také 3 body.




Sestavy




Hráči zápasu: F. Abbrent .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.