3:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2017 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku 24. kola vyhrál hostující Pačejov, cestu ke třem bodům si však sám zkomplikoval


0

Ve středu se hrála dohrávka 24. kola mezi Tlumačovem a Pačejovem. Tlumačovští bojují na pátém místě o postup do dalších bojů, naopak Pačejov se po špatných jarních výsledcích propadl až na třinácté místo. V tomto zápase se zdálo být rozhodnuto již po půl hodině hry, ve druhém poločase se však domácí nadechli k velkému obratu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pačejov ve 33. minutě vedl již 3:0

Bez velké opory v podobě brankáře Kozlíka nastoupil Pačejov v Tlumačově, naopak nastoupil navrátivší se dirigent hry Václav Klásek. 

 

První poločas jasně patřil hostujícímu celku, který již v 10. minutě šel do vedení, díky hlavičce Josefa Ticháčka, který otevřel skóre - 0:1! 

 

Na 0:2 zvyšoval zblízka Josef Hlůžek v minutě devětadvacáté, a když o čtyři minuty později Pavel Polena trefil krásně k tyči na 0:3, tak už to začínalo vypadat s domácím Tlumačovem velmi špatně.

 

Za celý první poločas se domácí dostali jen ke dvěma vyloženým šancím, které však výborně zlikvidoval mladičký František Sedláček v pačejovské bráně.

 

Pačejov vyhrál poločas 3:0 a zdálo se, že bylo rozhodnuto.

 

Domácí se nadechovali k velkému obratu, který minutu před koncem utlumil Hosnedl

Druhý poločas začali lépe domácí, kteří v poločasové přestávce neslyšeli moc pěkná slova od svého trenéra. V 58. minutě tlumačovská aktivita vrcholila, kdy proměnil pokutový kop Leitl a snížil na 1:3!

 

A když o pět minut později byl Řezníček na konci rychlé akce, kterou zakončil v podobě vstřelené branky, tak už to bylo jen o gól - 2:3!

 

Pačejov mohl jít znovu do dvoubrankového vedení po hlavičce Štětiny, ale ta skončila jen těsně nad domácí brankou. 

 

S přibývajícím časem domácí Tlumačov otevřel hru a snažil se o vyrovnání. To však znemožnil minutu před koncem střídající Petr Hosnedl, a dal tak klid na hostující kopačky - 2:4!

 

V nastaveném čase se ještě povedlo domácím snížit na rozdíl jedné branky, díky Wolfovi, ale tato branka již nic neřešila a rozhodčí Duspiva ukončil utkání za stavu 3:4.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, TJ Sokol Pačejov: Odvezli jsme si velmi cenné body, které mohou v konečném účtování hrát velkou roli.



Místo: Tlumačov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duspiva Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.