1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto trochu překvapivě podlehlo Křimicím


Branky


0

 Mýto, jakožto třetí celek tabulky, přijel do Křimic neprohrát a udržet kontakt s vedoucí dvojicí. Křimice svému soupeři statně konkurovali a nakonec se radovali jako jediní z branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla spoustu šancí, leč gól žádný

Hned v úvodu utkání se prezentoval pěknou střelou hostující Josef Kotnauer, ale jeho střela minula tři tyče. Na druhé straně vystřelil domácí Volena, ale tečovanou střelu brankář Špicl lapil.

 

V další šanci byl Bezdička, ale i jeho vychytal brankář Špicl a míč vyrazil na roh. Po jeho rozehrání zakončoval z voleje Dobrý, ale pouze vedle brány hostí.

 

O pár minut později byli v šanci také fotbalisté Mýta, kteří využili chyby Dytrta, ale nepotrestali ji. Veverkův pokus totiž zblokoval domácí obránce Čechura na roh.

 

Další souboj mezi Bezdičkou a Špiclem dopadl opět lépe pro gólmana Mýta, který následně rychle vykopl, našel Kříže, který přihrál Veverkovi, jehož střelu vyrazil Zach s pomocí obránce Čechury na roh.

 

Ve 38. minutě přišel nepříjemný moment pro hostující Slavoj. Ondřej Kříž se zranil a do hry přišel Zdeněk Hackr, který se hned uvedl pěknou přihrávkou na Štycha, jenž ještě hledal Abrta, který se snažil brankáře Zacha přehodit, ale marně.

 

Bezdička a Špicl potřetí! Tentokrát Bezdička zkoušel pozornost hostujícího brankáře patičkou, ale i s tou si Špicl poradil. V tomto minisouboji to bylo po prvním poločase 0:3, skóre utkání však bylo nerozhodné 0:0.

 

Souboj Bezdičky se Špiclem pokračoval

 Druhý poločas začali lépe domácí, kteří po faulu Ulricha zahrávali přímý kop z hranice velkého vápna. Bezdičkův pokus však bránu netrefil. Na druhé straně kopal Veverka roh, který se dostal až k Hackrovi, jehož střela mířila těsně nad břevno

 

V 66. minutě rozehráli domácí trestný kop, ale signál vystihl Buchar a byl z toho pouze rohový kop, který odvrátila hostující obrana.

 

V rozmezí čtyř minut pokračoval souboj Bezdičky se Špiclem. První příležitost domácího hráče brankář Mýta chytil, ale tu druhou už ne. V 73. minutě centr z kopačky střídajícího Rady našel hlavu Kuneše, jenž zamířil pouze do břevna, od kterého se míč odrazil k Bezdičkovi, který nadvakrát Špicla překonal - 1:0!

 

Po inkasované brance se hostující tým snažil o vyrovnání, ale jejich hře chyběl klid a přesnost. Domácí hubené vítězství uhájili až do konce a připsali si velmi cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, hráč: Nás hodně trápí koncovka. Na gól se hodně nadřeme a ani tento zápas nebyl výjimkou. Nakonec se nám podařilo alespoň ten jeden gól dotlačit a řekl bych, že jsme si výhru konečně zasloužili. Po dlouhé době jsme předvedli týmový výkon. Snad nás to ještě nakopne, abychom se v závěru soutěže vyhnuli baráži...

TJ Slavoj Mýto
Petr Bejček, trenér: Myslím si, že to byl typický remízový zápas. K naší smůle se pomyslné misky vah přehouply na stranu domácích díky proměněné šanci Bezdičkou. Zápas v Křimicích však už házíme za hlavu a o víkendu se chystáme oplatit Žihli porážku a zamíchat ještě s karty na prvních příčkách.



Sestavy


FC Křimice
M. Zach [-] - J. Volena [-] , J. Vonášek [-] , P. Dobrý [-] (87. M. Škoda [-] ) , J. Novák [-] , J. Dytrt [-] (46. A. Adam [-] ) , V. Bezdička [-] (89. J. Rada [-] ) , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] (56. M. Rada [-] ) , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - M. Švejda [-] , J. Kotnauer [-] (83. T. Vonášek [-] ) , P. Štych [-] , O. Kříž [-] (38. Z. Hackr [-] ) , M. Veverka [-] (70. O. Konopásek [-] ) , M. Brož [-] (80. R. Fišer [-] ) , M. Světlík [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , P. Ulrich [-]

ŽK: 70. T. Čechura , 76. J. Volena - 36. M. Brož , 74. M. Švejda .
Hráči zápasu: J. Vonášek , V. Bezdička - M. Špicl .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Duda Václav - KAŠPAR Zdeněk, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.