Chodová Planá zvládla své utkání v Bělé a dál pronásleduje vedoucí Mrákov


Branky


21. J. Černý , 35. M. Šinál - 19. P. Chval , 55. P. Chval , 66. P. Chval , 72. P. Chval
0

Hostující Pavel Chval se opět zapsal mezi střelce, dnes hned 4x a opět všem dokázal, proč právě on je nejlepším střelcem soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vyšlo lépe domácím

Při slunečném počasí na fotbal do Bělé dorazilo 100 diváků, kteří v prvním poločase viděli dobrý fotbal se spoustou šancí. První gól přišel z kopaček nejlepšího střelce soutěže Pavla Chvala. Druhý gól padl o dvě minuty později, konkrétně se prosadil nejlepší domácí střelec Jakub Černý, pro kterého to byl na jaře první přesný zásah, ale v sezoně jich na svém kontě má již 12. To od domácích nebylo vše. Ve 35. minutě se prosadil obránce domácích Martin Šinál a tak šli do kabin šťastnější domácí.

Ničitel soupeřových nadějí na bodový úspěch se opět ozval

Od domácích to bohůžel bylo v podobě gólů vše a tak dostal příležitost Pavel Chval, jenž jí využil nutno říct opravdu náramně v 55. minutě nejprve srovnal skóre na 2:2. Aby pak zkompletoval hattrick o jedenáct minut později - 2:3. Hosté si již vedení vzít nenechali, ba naopak ho navýšili. Má ještě smysl psát jméno střelce ? Ano, opět úřadoval Pavel Chval, jenž zaznamenal svůj jednatřicátý gól v právě probíhající sezóně. Hostující uragán tak potvrdil svou formu a zásluhou celého týmu si Chodová Planá odváží všechny 3 body. Zápas provázeli zbytečné situace, které rozhodčí nezvládl a do fotbalu rozhodně nepatří.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Chci se omluvit, pokud budu sprostý, ale to co předvedl rozhodčí, to s fotbalem nemá nic společného. Věděli jsme, že domácí jsou nebezpeční v brejkových situacích, což potvrdili a první poločas zvládli lépe. Pak se začalo dít něco, co nepamatuji, a to hraji hodně dlouho. To že se popere skoro dvacet hráčů a bez karet ?! Naštěstí jsme to ustáli díky 4 gólům Pavla Chvala, ale také díky celému týmu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - FANFULE Ladislav (N), MATYS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.