2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktuální lídr tabulky přehrál Staňkov až ve druhém dějství


Branky


0

Staňkov dlouho odolával soupeři, ale druhý poločas rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Mrákově

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel herně lépe hostům

Hosté v prvním poločase předváděli dobrý fotbal a byli lepším týmem, jenže překonat obranu domácího Mrákova, na jejich domácím hřišti, není nic jednoduchého. Ačkoliv byli hosté lepší, žádnou vyloženou šanci si nevypracovali. Právě díky skvěle fugující obraně, má i brankář Ondra Korba nejvíce čistých kont. Domácí toho v prvním poločase příliš nepředvedli a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Domácí urvali 3 body až v závěru

Po změně stran se Mrákov probudil a začal hrát aktivněji, Mrákov byl pod tlakem, kvůli vítězství Chodové Plané, která se tímto posunula na první místo tabulky. Pokud se Mrákov na první místo chtěl vrátit, musel před 110 fanoušky vyhrát za všechny tři body. Nutno říct, že gól v druhém poločase visel na vlásku. V 73. minutě se prosadil Jaroslav Stýskal, který tak vstřelil svůj druhý gól v řadě, jelikož se trefil i před týdnem v Kolověči a i tam to byl gól, který nakonec rozhodl o vítězství. V 78. minutě se na hřiště dostal Vojtěch Vojtko a stačilo mu pouze 7 minut. V 85.minutě zvyšuje na 2:0 a o vítězi je rozhodnuto. Mrákov potvrdil, že jejich obraná fáze je opravdu jen horko těžko překonatelná a Ondřej Korba vyzdvihl výkon Honzy Dufka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba: V nepříliš pohledném a fotbalově slabém prvním poločase byli lepší hosté, ale nevytvořili si žádnou vyloženou šanci. Po změně stran jsme převzali iniciativu a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , J. Dufek [-] , P. Vondraš [-] - J. Stýskal [-] , T. Duffek [-] (85. P. Michálek [-] ) , V. Duffek [-] , M. Smazal [-] (87. P. Váchal [-] ) - M. Kabourek [-] (66. R. Mathauser [-] ) , M. Růžek [-] (78. V. Vojtko [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Pinc [-] , J. Kubina [-] , P. Štverka [-] , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , J. Vrba [-] , F. Dolejš [-] , M. Vachtl [-] , L. Zahoř [-] , J. Šimůnek [-]

ŽK: 58. J. Stýskal , 68. P. Vondraš - 52. V. Voves , 70. M. Pinc .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Brůha Radek - KŮGL Zdeněk (N), BAUER Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.