K. Strejc 4.
K. Strejc 55.
V. Vojtko 88. (vl.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivý výsledek v České Kubici


Branky


4. K. Strejc , 55. K. Strejc , 88. V. Vojtko (vl.)
0

Hostující Mrákov tentokrát nezvládl pozici favorita a v České Kubici nedokázal dokonce ani skórovat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým dokonale zaskočil favorita

Na vedoucí tým tabulky se v České Kubici přišlo podívat krásných 150 diváků, můžeme jen spekulovat, jestli všichni viděli první gól domácích. Prosadil se totiž domácí středopolař Karel Strejc a postavil tak hostující tým před nelehkou výzvu. V prvním poločase bylo k vidění ještě několik šancí, avšak žádná neskončila gólem a šlo se do kabin za stavu 1:0.

Domácí tým si pohlídal vedení

K překvapení všech domácí Česká Kubice, jenž okupuje až 13. místo pokračovala dále v zlepšeném výkonu a hostující nejlepší obranu souteže trápila, Mrákov se snažil s výsledkem něco udělat, ale opak byl pravdou. Domácí Karel Strejc, jenž měl před zápasem na svém kontě pouze dva góly, se v dnešním zápase prosadil již podruhé a zvýšil počet gólů v sezóně na dvojnásobek - 2:0 pro domácí. Studenou sprchou pro Mrákov byl ještě vlastní gól obránce Vojtěcha Vojtka - 3:0. Mrákov přišel o svou vedoucí pozici v tabulce, které se po víkendu chopila Chodová Planá.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba: V bojovném utkání jsme bohužel od začátku tahali za kratší konec, a tento náš nepovedený zápas jsme pečetili vlastím gólem.



Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - M. Malý [-] , J. Konop ml. [-] (90. A. Lörincz [-] ) , D. Stróž [-] (67. M. Gibfried [-] ) , L. Neumann [-] , D. Stauber [-] , P. Strnad [-] , K. Strejc [-] (85. M. Šindelář [-] ) , J. Strejc [-] , D. Anderle [-] , J. Baar [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Dufek [-] , L. Čermák [-] (60. V. Vojtko [-] ) , P. Vondraš [-] (90. P. Michálek [-] ) - V. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] , T. Duffek [-] (74. A. Kopecký [-] ) - R. Mathauser [-] (70. M. Kabourek [-] ) , M. Růžek [-]

ŽK: 59. K. Strejc , 59. J. Strejc , 61. J. Konop ml. , 76. D. Anderle - 31. T. Duffek , 59. L. Čermák , 61. M. Smazal , 82. O. Korba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŽÁK Ondřej, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.