M. Duchoň 40.
J. Hruška 82. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o 6 bodů přijel odehrát Bor do Kolovče


Branky


40. M. Duchoň , 82. J. Hruška (p.) - 86. V. Hlaváč
0

Hostující Sokol se mohl na domácí Slavoj v případě výhry bodově dotáhnout, zápas ale skončil přesným opakem a Kolověč tak Boru poodskočila již na 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vyšlo lépe domácím

Tento víkend si na nás počasí v Plzni nepřichystalo zrovna nejpříjemnější počasí, většina hřišť v okoli byla podmáčených, v Chodském Újezdě musel být zápas o hodinu posunut kvůli krupobití, v jiných soutěžích se dokonce k utkání ani nenastoupilo. Není to tak dávno, co Kolověč musela i své utkání odložit, ale teď už k zápasu. Domácí začli aktivně a na jejich hře je velmi znát návrat uzdraveného Jana Miloty, který si pochvaluje také jeho kolega Miloslav Duchoň. Na první branku jsme čekali až do závěru prvního poločasu a byl to právě Miloslav Duchoň, který ve 40. minutě dokázal rozvlnit síť za zády brankáře Petra Žaluda. Gól do kabin domácím rozhodně přidal na pohodě a Miloslav Duchoň se osamostatnil na druhém místě v kategorii střelců.

Hlídání jednogólového vedení

Domácí Kolověč, jenž i nadále působila aktivněji, myslela také na zadní vrátka a hostujícímu Boru dovolila ohrožení branky vlastně jen sporadicky a žádný větší tlak se nekonal. Na zápas dorazilo šedesát pět diváků, jenž i nadále sledovali snažení se obou týmů o prolomení soupeřovi obrany. To přišlo opět v závěru poločasu a opět pro radost domácích příznivců se o to postarali domácí borci. Konkrétně Jakub Hruška, který proměnil pokutový kop. Kdo si myslel, že je po zápase, ten byl na omylu. Hned o čtyři minuty později, v minutě 86. se totiž prosadil hostující  Václav Hlaváč a bylo zaděláno na drama. Domácí tým však ustál závěrečnou snahu hostů o srovnání a dokráčel si pro tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Sušický [-] , T. Lucák [-] (61. J. Kainzmeier [-] ) , M. Záhrobský [-] , C. Danescu [-] (74. M. Pluhař [-] ) , J. Hruška [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (90. M. Diviš [-] ) , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Burda [-] , R. Bláha [-] (50. V. Hlaváč [-] ) , P. Zeman [-] , J. Andrle [-] , J. Stránský [-] , M. Michl [-] , J. Pokorný [-] (49. M. Jágrik [-] ) , J. Maczko [-] , J. Zeman [-] , M. Hocmann [-]

ŽK: 23. J. Milota , 72. J. Hruška , 77. T. Mastný - 43. J. Burda , 60. V. Hlaváč .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KOSTELNÍK Lumír, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.