4:3p.
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá ztráta Chodové Plané


Branky


35. M. Duchoň , 55. M. Duchoň , 81. J. Milota - 16. P. Chval , 22. J. Sloup , 40. J. Pelán
0

Domácí Slavoj dokázal na domácím hřišti urvat dva body proti jednomu z favoritů na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

V utkání se proti sobě postavili dva nejlepší střelci soutěže. Na domácí lodi Miloslav Duchoň - 18 gólů. Na hostující pak Pavel Chval, jenž má na kontě jen těžko uvěřitelných 40 gólů. Právě druhý jmenovaný se dokázal prosadit hned v 16. minutě. Hosté následně ve 22. minutě zvyšují již na 2:0 z kopaček Jakub Sloup. Za úporného vedra se hrálo krásné utkání a pro diváky velice atraktivní, přišlo jich kolem 80 a ocenily to oba týmy. Domácí tým si přichystal zápletku, ve 35. minutě se trefil nejlepší střelec domácích - Miloslav Duchoň 1:2. Možnost dvougólového náskoku si hosté nenechali do poločasu ujít a zvýšili na 1:3. Konkrétně se trefil druhý nejlepší střelec hostů a třetí nejlepší střelec soutěže Jindřich Pelán, který počítá svůj 17.gól. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3 a doufalo se, že se počasí alespoň trochu zhorší.

Domácí stíhačka se vyplatila

Domácí Kolověč splnila slova nejlepšího střelce Miloslava Duchoně, který po minulém víkendu burcoval k lepšímu výkonu. Počasí se sice nezhoršilo, ale ani výkony obou aktérů utkání se nezhoršily a tak se bojovalo dále naplno. V 55. minutě snižuje Miloslav Duchoň, který střílí svůj 20. gól v této sezóně. Jediná kaňka utkání přichází v 75. minutě, kdy vidí červenou kartu František Šlajs. Když už to vypadá, že hosté si odvezou všechny tři body proti, v desíti hrající Kolovči. Proti byl však Jan Milota, kapitán domácích, který píše v této sezóně příběh, který by nejedno nakladatelství bralo všema deseti. Po zranění se vrátil do sestavy a jeho výkony jsou na výsledcích Kolovče strašně znát. Jan Milota se trefuje v 81. minutě a rozhodnout musí penalty.

Šťastnější domácí

Domácí proměnili hned 5 pokutových kopů, hosté pouze 4 a to ve fotbalové, ale i normální matematice znamená, že domácí jich dali více a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň (útočník): Pro diváky super zápas, padlo hodně gólů a na obou stranách jich mohlo padnout mnohem víc, kdyby se alespoň polovička šancí proměnila. Řekl bych, že bod navíc jsme si zasloužili a chtěl bych všem klukům poděkovat za předvedenou hru a hlavně bojovnost a nasazení v takovém horku. Nejlepším hráčem pro mě byli všichni.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Pluhař [-] , J. Kainzmeier [-] , C. Danescu [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (68. V. Benedikt [-] ) , J. Pelán [-] , J. Abramčuk [-] (63. D. Hanko [-] ) , V. Vyskočil [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] (89. M. Šmolík [-] ) , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 17. M. Sušický , 42. L. Chval - 67. P. Chval . ČK: 75. F. Šlajs - 75. V. Benedikt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koura Radim - BRŮHA Radek, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.