1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:30

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová doma nestačila na Novou Roli


Branky


0

Domácí tým nezažívá vydařenou sezónu, propadli na poslední místo a ke všemu se jim zranil brankář. Dalším pokusem k odražení se vzhůru byl zápas s Novou Rolí. Ta si jakožto nováček soutěže vede skvěle a bojuje o první pětku. První poločas nabídl vyrovnanou hru, větší produktivitu ale ukázali hosté. Ve druhé půli se snažili domácí tlačit, hosté pak hodně hrozili z brejků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách se hrála vyrovnaná partie a oba celky hrozili především po standartních situacích. První velkou příležitost měli domácí, když byl při brejku faulován Slovák. Následnou rozehrávku volného přímého kopu si vzal sám na starost a našel přesně hlavu Uhlíka, který ovšem k smůle domácích hlavičkoval přímo na brankáře. Ten jeho střelu s obtížemi vytlačil nad břevno. 

 

Další šanci dostat se do vedení měli domácí po krásné individuální akci zkušeného Radka Čížka, který několikrát naznačil střelu a prošel až do výborné střelecké pozice. v zakončení ale selhal, jeho pokus minul levou tyč. Následně přišel první gól zápasu, kdy se na levé straně dokázal jeden na jednoho prosadit Vaverka a ranou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Domácí to ale nepoložilo a po chvíli mohl odpovědět kapitán Slovák, jeho hlavička z bezprostřední blízkosti se ale do brány nevešla.

 

Kapitán Lipové byl aktivní i nadále. Za pár minut se dostal do zakončení, jeho střela z úhlu ale neměla potřebnou přesnost aby překonala Latislava v bráně. 

 

Po volném přímém kopu měl blízko k brance Škarda, ale jeho hlavička se jen svezla po břevně. 

 

Pak už hosté mířili přesně. Po centru z levé strany se sám před brankářem zjevil Filip Škarda a hlavičkou do protipohybu nedal Michalcovi šanci.

 

Poslední šance prvního poločasu přišla po výborném pasu Čížka, zakončující hráč ale v poslední chvíli podklouzl a ze šance nic nebylo.

 

Následně sudí ukončil první poločas. Domácí i přes velké množství šancí nedokázali dát gól. Hosté naopak vytěžili ze svým šancí téměř maximum.

Snaha o vyrovnání

Domácí ve druhém poločasu více otevřeli hru, hosté toho ale dokázali využít a zaměstnávali lipovskou obranu. V 54. minutě přišel třetí gól v Michalcovo síti. Postaral se o něj s velkou porcí štěstí Tomáš Červík

 

Pak už konečně skórovali i domácí, když se z blízkosti dokázal prosadit Jiří Luňák. Bohužel to bylo z domácí strany na delší dobu více méně vše. Lipová sice měl územní převahu, ale k žádné vážnější šanci to nevedlo. Naopak hosté měli několik nadějných brejků. V dalších minutách opět zahrozila Role, když po nepřesvědčivém odkopu a následném centru byl Škarda sám před Michalcem. Ten ale jeho střelu z úhlu dokázal vyrazit. 

 

Pomyslnou tečku za zápasem udělala velká šance střídajícího Komárka, který ale ve vyložené šanci minul branku. 

 

Po závěrečném hvizdu tak byli šťastnější hostující borci, kteří si odvážejí všechny tři body. 



Sestavy


TJ Sokol Lipová
A. Michalec [-] - J. Žahourek [-] , P. Mezera [-] , P. Slovák [-] , P. Uhlík [-] , J. Luňák [-] (85. P. Hynek [-] ) , R. Čížek [-] , D. Čížek [-] , T. Setnička [-] , L. Anděl [-] , M. Knapek [-] (48. M. Hurtoš [-] )

FK Nová Role
J. Latislav [-] - M. Křehlík [-] , D. Brett [-] , P. Florián [-] , V. Skopový [-] (61. D. Hegenbart [-] ) - M. Hůlka [-] (89. P. Svoboda [-] ) , T. Kvapil [-] , T. Červík [-] , J. Vaverka [-] - F. Škarda [-] (71. J. Veverka ml. [-] ) , L. Hájek [-] (81. S. Komárek [-] )

ŽK: 13. D. Brett , 62. F. Škarda , 75. J. Veverka ml. .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Talpáš Petr - PEŠEK Pavel, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.