Ve šlágru kola uspěla rezerva Osové Bítýšky


Branky


0

Béčko Osové Bítýšky si doma poradilo s céčkem VelMezu a vyhouplo se na čtvrtou příčku tabulky, hned o bod za svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Hanzelka vstřelil čistý hattrick

Hosté se dostali do rychlého vedení, když hned první zaváhání domácí obrany využil ve 4. minutě Václav Šeba. Domácím se však podařilo rychle odpovědět. Petr Malý poslal pěkný balon za obranu na Jirku Malého, ten našel centrem Michala Hanzelku, který nekompromisně zavěsil pod víko. Po rušném začátku se hra obou mužstev uklidnila a kombinovalo se mezi vápny. Až pět minut před poločasem našel Martin Kulík centrem opět Michala Hanzelku. Jeho hlavičku dokázal gólman Sysel ještě vyrazit, ale na dorážku už byl krátký. Tato branka nastartovala útočnou smršť Bítýšky. Ve 44. minutě Michal Hanzelka zkompletoval křížnou střelou čistý hattrick. A v poslední minutě se prosadil individuálně Martin Kulík. Místo nahrávky do ofsajdu se protáhl sám mezi obránci, položil si i brankáře a bylo prakticky rozhodnuto.

V druhé půli již branka nepadla

I v druhém poločase měla obě mužstva náznaky šancí, které zůstaly nevyužity. A když byl v 82. minutě vyloučen střídající hráč hostí Lukáš Machát, mohli domácí zápas v klidu dohrát.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Vynikající výkon, spolehlivá obrana, výborná forma a produktivita našich útočníků. Moc mě potěšil výkon naší velmi mladé záložní řady, která dokázala přehrát zkušeného soupeře. Výkonu si cením také proto, že čtyři naši hráči museli nastoupit v sobotu za absencemi zdecimované áčko.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - CHYTKA Zdeněk (N), VEČEŘA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.