Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová sestava domácích přinesla ovoce a jednoznačnou výhru


Branky


0

Nejvýrazněji, co se výsledku týče, se zapsalo do fotbalové historie utkání mezi Všeruby a Kaznějovem B, které přineslo hostům těžký debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla čtyři branky

V nové sestavě vstoupili fotbalisté Všerub do jarní části sezóny a tato úprava na sebe nenechala dlouho čekat. Diváci si poprvé zakřičeli gól v 5. minutě, kdy účet zápasu otevřel domácí Jan Hyrát. V 11. minutě se skóre měnilo podruhé. Šťastnou brankou svojí bilanci rozšířil opět Jan Hyrát. Na další branku se čekalo do 37. minuty, kdy svoji první branku vstřelil Rudolf Herák. Kaznějovští trefili v prvním poločase tyč domácí svatyně, přesto je do šatny Všerubští zatížili ještě jednou brankou. Jakub Herák ve 41. minutě stanovil poločasové skore na 4:0.

Druhý poločas přinesl o branku víc než ten první

Tak jak skončil první poločas, začal i ten druhý. 48. minuta a branka Pavla Fleisnera. Pověstným bůrem to ale zdaleka neskončilo. Za necelých 60 vteřin dovršil Jan Hyrát hattrick a řekl si o titul hráče kola. V 60. minutě to už bylo 7:0,kdy svoji druhou branku v zápase dával Pavel Fleisner. 10 minut po něm přispěl svojí troškou do mlýna i Bojan Demali. Zápas bohatý na góly uzavřel v 83. minutě Josef Dubský. Kaznějov měl ve druhé půli šanci skórovat. Domácí brankář špatně vyhodnotil situaci a přihrávkou na soupeřova útočníka nabídlo všanc své čisté konto. Tato šance naneštěstí pro hosty skončila na břevně a proto soupeř odjížděl domů s nulou v kolonce bodů a s hrozivým skóre 0:9. 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Rudolf Herák: Po prvním poločase nebylo víceméně co řešit. Snažili jsme se hrát na jistotu a musím říct, že nám to moc nešlo. Vymýšleli jsme zbytečnosti. Kdyby nám soupeř vstřelil branku, mohlo to všechno vypadat jinak. Ale jsem rád za první jarní výhru. Naše ambice jsou postoupit o úroveň výš.




Sestavy


SK Všeruby
P. Kotva [-] - M. Mašek [-] (60. J. Dubský [-] ) , J. Vrba [-] , M. Oulík [-] (80. D. Tureček [-] ) - P. Fleisner [-] , J. Herák [-] - P. Mach [-] , R. Herák [-] , B. Demali [-] , J. Hyrát [-] (75. M. Hodina [-] ) , D. Majer [-]

FK Bohemia Kaznějov B
J. Šteingl [-] - M. Kozlík [-] (46. M. Povišer [-] ) , J. Tichý [-] , O. Hrdlička [-] , J. Šmídl [-] , M. Brejník [-] , J. Beránek [-] , M. Fait [-] , J. Valenta [-] , L. Kopecký [-] , R. Randa [-]

Hráči zápasu: R. Herák , P. Fleisner , J. Hyrát .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SOPR Dušan - TUREČEK Pavel (N), MÜLLER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.