Rozhodčí hosty nešetřil a nechal je kalich hořkosti vypít až do dna


Branky


3. J. Zeman , 16. P. Vacín , 32. P. Kříž , 42. P. Mazák , 45. L. Strnad , 56. J. Zeman , 64. J. Nohel , 73. L. Kyprý , 84. P. Mazák , 90. P. Mazák - 66. O. Kozler , 82. M. Kulhánek (p.)
0

V deseti hrající hráči Kožlan doplatili na nesolidárnost rozhodčího, dvakrát inkasovali v nastaveních poločasů. Z tohoto zápasu si odnesli desítku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galakoncert domácích

Kožlany, které se topí v sestupových vodách, přijeli do Křelovic k pátému jarnímu měření sil. Křelovice, kteří hrají celou odvetnou část soutěže na domácím hřišti, čelily v tomto zápase pouze desítce soupeřových fotbalistů. Olympie byla oslabena z důvodu nemoci a vleklých zranění svých hráčů. V první minutě Patrik Mazák mohl hned otevřít skóre zápasu, jenže minul a tak první zápis přišel až ve třetí minutě. Gólový účet otevřel Josef Zeman. V 16. minutě se dalšího zápisu pro domácí dočkal Petr Vacín. Další pohroma přišla kolem 25. minuty, kdy se po souboji zranil hostující Robert Vališ. Patrik Kříž ve 32. minutě zvyšoval už na 3:0. Zdaleka to nebylo všechno. Ve 42. minutě dal čtvrtou branku Patrik Mazák a ještě v nastavení první půle vstřelil pátý gól Libor Strnad. Po tomto direktu se druhá půle jevila už jen jako pouhá formalita. 

Desítka na cestu domů

Křelovičtí s jistotou výhry z dnešního zápasu nešetřily soupeře ni ve druhé části hry. 56. minuta přinesla šestý zápis v kolonce střelců. Uvedené jméno zní Josef Zeman. Jakub Nohel v 64. minutě přidal už sedmý zářez na pažbě domácí flinty. V 66. minutě z ojedinělé akce korigoval skóre zápasu na 1:7 Ondřej Kozler. 73. minuta přinesla devátou branku zápasu. Na 8:1 zvyšoval Luděk Kyprý. V 82. minutě dostali hosté výhodu zahrávání pokutového kopu, který proměnil Miloš Kulhánek. V 84. minutě devátý gól domácí vstřelil Patrik Mazák a ten samý hráč v nastavení druhé půle zarovnal skóre na desítku a zároveň zkopletoval hattrick. Kožlany si za výkon, kdy převážnou část odehráli v devíti lidech, zaslouží uznání. Křelovice se dotáhly na druhé Všeruby an rozdíl jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Votík - trenér: Těžko se hraje, když je dvacet hráčů na jedné půlce. Byla otázka, kdy padne první branka.

TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl - trenér: Nezlobte se, ale tohle hodnotit nemá smysl. Ještě teď jsem naštvaný.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: RAUCH Pavel - HÁJEK Karel (N), FIALA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.