Křelovice vyhrály díky rychlému začátku, kdy daly tři branky


Branky


0

Úvodních dvacet minut rozhodlo o další domácí výhře Křelovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

19. minuta - 3:0

Velmi výživný začátek utkání byl k vidění v Křelovicích. V 6. minutě se skóre měnilo poprvé. Patrik Mazák dostal pas za obranu Dolní Bělé, kličkou se zbavil posledního obránce a střelou podél brankáře Marka Lédla poslal svůj tým do vedení. V 9. minutě po víceméně totožné akci - pas přes obranu a oklamání posledního hráče soupeře, si připsal druhý gól svůj i zápasu opět Patrik Mazák. V 19. minutě už to bylo o tři branky. Po jednom z centrů do vápna se snažila dolnobělská obrana míč odkopnout, jenže pokaždé se povedlo nastřelit jednoho ze soupeřů. Po jednom takovém odrazu si našel míč Jiří Gengel, který prostřelil vše před sebou včetně brankáře. Pak se povedlo Dolní Bělé domácí zatlačit na vlastní obranné polovině a sázka na ofenzívu se vyplatila ve 44. minutě, kdy už se nejspíš domácí viděli v kabině a zapomenutý Jan Volf snížil skrze jesle domácího brankáře na 1:3 z pohledu hostů.

Dolní Bělá z tlaku vytěžila pouze tyč

Dolní Bělá měla aktivnější nástup do druhé půle. Dobrou první půlku druhé části hry držela domácí fotbalisty pod tlakem. Z této aktivity dokázala Dolní Bělá orazítkovat pouze tyč branky Aleše Mayera, ovšem skóre se nepohnulo. A nepohnulo se ani po zrychleném přenesení hry Patrikem Mazákem, který v nadějně vyhlížející šanci, přesprintoval vše včetně kulatého nesmyslu. Poslední dvacetiminutovka už se spíše dohrávala a Křelovičtí si hlídali dvoubrankový náskok. Za ten po závěrčném hvizdu brali tři body a v neúplné tabulce utekli třetím Všerubům už na čtyřbodový rozdíl.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Votík - trenér: Povedl se nám skvěle začátek zápasu, kdy jsme z našeho tlaku dokázali dát tři branky. Pak nás soupeř zatlačil, snížil a byl do dobré 70. minuty aktivnější a lepší. Pak už jsme si výhru pohlídali. Kdyby místo tyče snížili, mohlo to být ještě zajímavé.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHRAMOSTA Roman - HÁJEK Karel (N), DOBRÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.