Nečtiny s přehledem vedly, v posledních deseti minutách málem o svůj náskok přišly


Branky


81. J. Zeman , 84. P. Kříž , 89. J. Zeman - 6. J. März , 16. M. Hlous , 56. V. Polívka , 74. M. Hlous
1

Jak se dá prohospodařit čtyřbrankové vedení, bylo k vidění v Křelovicích, kde domácí mohutným finišem snížili na rozdíl jediné branky. Na vyrovnání už ale čas nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečtiny vládly na hřišti

Druhý tým tabulky přivítal Nečtiny, které měly v plánu jako druhý tým jara Křelovice vyplenit. Začaly velmi slibně. Už v 6. minutě z pravé strany měli hosté standardku, kterou zahrával Václav Polívka a měkoučkým centrem našel Jaroslava Märze, který ač nevelkého vzrůstu hlavou nedal brankáři šanci - 0:1. V 16. minutě zahrával Václav Polívka rohový kop, svým centrem našel hlavu tentokrát Martina Holuse, který se také nemýlil - 0:2. Takový průběh zápasu čekal málokdo, protože družina vedená Ondřejem Plicem v první patnáctiminutovce nedala druhým Křelovicím jak se lidově řečeno říká čuchnout. Nečtiny si hlídaly po zbytek půle své vedení avšak už bez gólového vyjádření.

Nečtiny navýšily, aby v závěru Křelovice vystrčily drápy a stáhl soupeře na rozdíl jedné branky

Totožný scénář měl i začátek druhé půle. Nečtiny přidávaly v razanci a vytěžily z toho dvé branky. V 56. minutě duo Václav Polívka, Filip Socha přejelo domácí obranu a z brejku, kdy Filip Socha přihrával Václavu Polívkovi střílejícího podél brankáře Aleše Mayera, navýšilo vedení hostů už na 0:3. V 74. minutě už byl o ztrátě Nečtiny v tomto zápase přesvědčený jen málokdo. Po přímáku se dostal k odraženému míči Martin Hlous, který jedovkou z pětatřiceti metrů rozvlnil síť počtvrté. V 81. minutě po skrumáži propadl míč ke křelovickému Josefu Zemanovi, který o Ondřeje Hejlíka skóroval - 1:4. V 84. minutě nenápadnou střelou Patrik Kříž dal druhý křelovický gól - 2:4. V 89. minutě zadělal na drama Josef Zeman, který tečoval po standardní situaci hlavou balón před Václavem Smolou přesně mezi tři tyče - 3:4. Nečtiny už v druhém zápase z posledních tří rozdávaly fotbalovou radost, protože jak s Kožlany tak teď s Křelovicemi nabídly po jednoznačnému průběhu zápasu snížení na rozdíl jediné branky. Nicméně tři body připisují už potřetí za sebou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: Po jednoznačném průběhu zápasu jsme zase posledních deset minut odevzdali soupeři. Za zisk tří bodů jsme ale rádi.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HÁJEK Karel (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2017 07:10
Tak tady se přesně ukázalo, kde je slabina v týmu Jiskry. Bojovnost, urputilost, chuť vítězit, to prostě dnes domácím chybělo. Koukám -li na sestavu domácích chyběli tam právě jména asi tří hráčů, kteří jsou bojovníci a odevzdávají na hřišti maximum. Vacín, Gruber, Gengel. Tento manšaft nemá šanci se prát o postup. Museli by změnit přístup a do každého zápasu by museli dát srdce!