3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání berou tři body domácí


Branky


0

Domácí Nýřany zvládli i druhý zápas jara tříbodově

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli byl stav nerozhodný

Druhý nejlépe skórující tým se po přestřelce v Trnové poprvé v jarní části soutěže představil na vlastní půdě. V domácí sestavě nechyběl hráč kola a druhý nejlepší střelec soutěže Jan Cvachouček. První branku však nestřelil on ani jeho tým, ale hosté z Třemošné. V 15. minutě se o ní postaral Vladimír Pihera a poslal hosty do jednobrankového vedení. Netrvalo však příliš dlouho a stav byl zase srovnán. Ve 22. minutě se totiž prosadil Pavel Kohan a srovnal stav zápasu na 1:1. Do poločasové přestávky se skóre už neměnilo a mužstva odcházelo do kabin za smírného stavu 1:1.

Domácí dramatický konec zápasu zvládli lépe

Již zmiňovaný vámi vybraný hráč kola Jan Cvachouček, který jak sám řekl v rozhovoru má cíl dát každý zápas alespoň góla a to se mu i dnes povedlo. V 58. miutě poslal svůj tým do vedení svým pětadvatým gólem v sezóně - 2:1. Na odpověd hostů jsme však nemuseli dlouho čekat. O tři minuty později se prosadil Aleš Houška a srovanl stav zápasu na 2:2. Dramatické a vyrovnané utkání se překlopilo do své poslední desetiminutovky. V 81. minutě poslal svůj tým do vedení Zdeněk Cink a výrazně přiblížil svůj tým ke třem bodům. Domácí zvládli jednogólový náskok uhájit a mohou tak slavit další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Z mého pohledu to bylo velice vyrovnané utkání ve kterém rozhodla větší chuť po vítězství a větší kvalita našich útočníků.




Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - A. Šejfl [-] , Z. Cink [-] , P. Kohan [-] , M. Routschka [-] , J. Šlehofer [-] , E. Říha [-] (46. R. Stauber [-] ) , J. Cvachouček [-] , M. Vozabule [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-]

TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - J. Sirochmann [-] (57. M. Pešek [-] ) , V. Čechura [-] , P. Šerý [-] , V. Pihera [-] , M. Beránek [-] , M. Kecer [-] , V. Mareš [-] , M. Jaroš [-] , T. Eisenhammer [-] (46. R. Hilgart [-] ) , A. Houška [-]

ŽK: 29. Z. Cink , 40. J. Cvachouček - 63. P. Šerý , 75. A. Houška , 84. V. Mareš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: WALTER Ladislav - ŠTEFFEL Radek (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.