FOTO: Manětín na domácí půdě uspěl


0

Zápas dvou vyrovnaných celků skončil lépe pro Manětín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

V dnešním utkání se potkaly týmy, které ještě na jaře neprohrály, ale domácí měli mnohem lepší nástup do utkání a zaslouženě odskočili soupeři o dvě branky zásluhou nejlepšího střelce Martina Turečka, který se prosadil v prvním případě po krásné přihrávce natáhl ke střele z velkého vápna a v druhém případě střelou z malého vápna. Po třiadvaceti minutách tak domácí vedli 2:0, ale hosté dokázali ještě snížit před koncem první půle, kdy snížil na 2:1 Jan Cvachouček, druhý nejlepší střelec soutěže.

Divoký druhý poločas

V druhé půli přidal další branku domácích Josef Kala, ale hosté dokázali opět snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Marka Routschka. Téměř po rozehrání domácí střelili další branku zásluhou druhého nejlepšího střelce Petra Sekeráka. V 65 minutě další zásach domácích v podání Václava Kopelenta, který si už branku opravdu zasloužil. Svůj druhý gól přidal ostrostřelec Jan Cvachouček - 5:3. Čtvrt hodiny před koncem se po několikáté v této sezóně krásně prosadil Petr Sekerák na konečných 6:3. Domácí si tak odnesli tři body.

 

 

 

Děkujeme Lukášovi Tintěrovi za zaslání reportu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra (záložník): Co k dnešnímu zápasu myslím si,že jsme měli převahu a zaslouženě jsme vyhráli. Proměnit všechny šance co jsme si vytvořili tak branek dokážeme vstřelit více. Adeptů na nejlepšího hráče je dnes hodně ale pro mě to byl pro nás nenahraditelný Jiří Barchanski.

TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Dnes jsme po našich chybách v obraně zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - P. Zelenka [-] , J. Charvát [-] , R. Vandrovec [-] , M. Tureček [-] (86. L. Tintěra [-] ) , F. Janouškovec [-] , J. Kala [-] , J. Barchanski [-] , V. Kopelent [-] , P. Sekerák [-] , J. Suja [-]

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - P. Královec [-] , J. Šindler [-] , M. Kováč [-] , J. Cvachouček [-] , P. Kohan [-] , J. Šindler [-] , Z. Cink [-] , M. Vozabule [-] , M. Routschka [-] , E. Říha [-] (77. M. Stach [-] )

ŽK: 30. J. Charvát - 85. J. Šindler . ČK: 77. J. Charvát - 76. J. Cvachouček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.