Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Do posledního Nekmíře zavítaly Hunčice


Branky


0

Jednoznačný výsledek zápasu mluví za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli zápas již v první půli

Poslední celek tabulky přivítal na svém hřišti favorizované Hunčice. Prvních dvacet minut bylo bez branek, ale Hunčice měly navrch. Převahu potvrdil první brankou zápasu záložník hostujícího celku Karel Kovář v 24. minutě. O minut později se hosté znovu radovali z gólu a to po zásahu Pavla Hanzlíčka - 0:2. Nekmíř opět trápil nedostatek hráčů, na lavičce měl pouze jednoho hráče. Do poločasu hosté stihli přidat ještě jednu branku, svou druhou v tomto zápase totiž vstřelil Karel Kovář - 0:3. Další gól už v první půli nepadl a hosté tak šli do kabin s pohodovým náskokem tří gólu.

Demolice Nekmíře byla dokonána

Po prvním poločase bylo o osudu zápasu jasně rozhodnuto, ale přesto i druhé půli stihly Hunčice přidat pár gólu. V 60. minutě dal gól střídající Karel Čuchor a zvýšil vedení hostujícího mužstva na čtyři branky. O deset minut později se probudil autor osmi soutěžních branek Pavel Dobrý a přidal svou devátou branku v porbíhající sezóně a navýšil rozdíl na pět gólů. O dvě minuty později přidal další branku právě Pavel Dobrý a už to bylo 0:6! Hattrick tento borec završil v 76. minutě a stanovil tak konečný výsledek na 0:7!



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Loukota [-] - R. Kubasta [-] , L. Koudela [-] , M. Kohout [-] , R. Hansal [-] , J. Urbánek [-] , P. Štál [-] , P. Sova st. [-] , P. Sova ml. [-] , M. Brendl [-] , R. Albl [-]

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - J. Šutera [-] (46. K. Čuchor [-] ) , J. Voith [-] , D. Huml [-] , T. Huml [-] - K. Kovář [-] , P. Hanzlíček ml. [-] , J. Telekeš [-] , J. Končelík [-] - P. Dobrý [-] , J. Boháček [-] -

Počet diváků: 55. Rozhodčí: SOPR Dušan - HOMOLA Petr (N), HUML Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.