Z. Cink 55.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany podlehly Sulkovu


Branky


55. Z. Cink - 86. K. Batěk , 90. P. Hejzek
0

Z důležitého souboje týmů z horní poloviny tabulky vyšel lépe Sulkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Nýřany po nezdaru s výborně hrajícím Manětínem přivítaly na domácí půdě TJ Spartak Sulkov, který minulé kolo gólem v závěru porazil Trnovou a určitě byl do tohoto zápasu lépe naladěn po vybojované výhře. První poločas byl z obou stran velice nervózní, ani jeden z týmů nedokázal souvisle kombinovat a vytvářet si šance a tak jsme v první půli stejně jako 70 přihlížejících diváků branku neviděli a doufali, že se jí dočkáme ve druhém dějství.

Dramatická koncovka vyzněla lépe pro hosty

Do druhé půle vstoupily lépe Nýřany, svoji aktivitu dokázaly proměnit gól v 55. minutě, kdy se prosadil Zděnek Cink a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. Vyrovnané utkání nabralo v druhé půli na kvalitě a na obou stránách jsme viděli šance, avšak domácím citelně chyběl druhý nejlepší střelec soutěže Jan Cvachouček, který minulý zápas v Manětíně viděl červenou kartu. Možná by právě on byl tím klíčovým článkem pro domácí mužstvo. Ani jeden z týmu své šance proměnit nedokázal, to se však změnilo v 86. minutě, kdy vyrovnal hostující Karel Batěk - 1:1. Vše už vypadalo na to, že o bodu navíc bude rozhodnuto v penaltách, avšak po kontroverzním souboji ve vápně rozhodčí Bohun nařídil pokutový kop, který bezproblému proměnil kapitán Petr Hejzek a rozhodl tak o třech bodech pro Sulkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Vyrovnané utkání dle mého názoru velmi ovlivnil nepřesný rozhodčí, který v nastaveném čase dovršil svůj výkon odpískankou penaltou.




Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - R. Stauber [-] , Z. Cink [-] , M. Kováč [-] , P. Kohan [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , M. Vozabule [-] , M. Routschka [-] , P. Královec [-] , E. Říha [-]

TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - M. Uzel [-] (66. M. Janout [-] ) , M. Beran [-] , D. Mečl [-] , A. Mašek [-] , D. Králík [-] , K. Batěk [-] , L. Kur [-] , M. Gruber [-] , P. Pecháček ml. [-] , P. Hejzek [-]

ŽK: 48. M. Routschka - 19. L. Kur , 55. M. Gruber , 82. P. Hejzek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOHUN Josef - ŠTEFL Radek (N), KUBÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.