Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o střed tabulky vyzněl lépe pro domácí


Branky


0

V 17. kole se střetnuly deváté Kralovice se sedmým Manětínem a domácí mužstvo si došlo pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jednu branku

Kralovice po vydřené výhře 1:2 v Třemošné, přivítaly na svém hřišti na jaře neporažený Manětín. První půlhodina byla velice vyrovnaná, na obou stranách byly k vidění šance, ale zůstaly neproměněny, až do 37 minuty kdy se trefil domácí Jan Purkar a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Do poločasu už ani jeden z celků vsítit branku nedokázal a tak se do kabin šlo za stavu 1:0.

Kralovice povedeným vstupem do druhé půle zápas rozhodly

Kralovice vstoupily do druhého dějství lépe, už po sedmi minutách se opět radoval Jan Purkar a zvýšil vedení svého týmu na dvě branky - 2:0. O šest minut se znovu radovali domácí a to po brance Davida Běláče, který poslal svůj tým do tříbrankového vedení - 3:0. Domácí měli vše pod kontrolou, protože dokázali využít šance, které se jim naskytly. V 75. minutě na 4:0 zvýšil Antonín Havlíček a definitivně zápas rozhodl. Poté v 82. minutě byly k vidění dva za sebou rychle jdoucí góly. Nejprve snížil na 4:1 z penalty Jiří Barchanski a poté na konečných 5:1 dal svůj druhý gól Antonín Havlíček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice B
Michal Wollráb (záložník): Dnes to bylo velice vyrovnané utkání, avšak v druhém poločase jsme dokázali strhnout zápas v náš prospěch. Body se nám hodí, aby jsme udrželi klidný střed tabulky. Nejlepší hráči David Běláč a Jan Tuma.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - J. Vlk [-] , J. Koča [-] , J. Tuma [-] (77. M. Wollráb [-] ) , J. Schott [-] , L. Prusík [-] , D. Běláč [-] , M. Kůsa [-] , A. Havlíček [-] , P. Vopat [-] (32. M. Oršulák [-] ) , J. Purkar [-]

TJ Sokol Manětín
R. Vandrovec [-] - P. Zelenka [-] , T. Vošta [-] , M. Tureček [-] , J. Charvát [-] (46. L. Vomela [-] ) , J. Trojan [-] , P. Sekerák [-] , V. Kopelent [-] , J. Barchanski [-] , P. Babic [-] (78. D. Janouškovec [-] ) , F. Janouškovec [-]

ŽK: 33. J. Tuma - 14. J. Trojan , 41. M. Tureček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - LAVIČKA Jan (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.