3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětín na domácí půdě opět uspěl


Branky


0

V 18. kole se střetli tabulkoví sousedi a ze hřiště odcházeli šťastnější Manětínští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól v síti Hunčic

Na domácí půdě dobře hrající Manětín přivítal hosty z Hunčic, které se museli odejít bez svého nejlepšího hráče a střelce v jedné osobě Pavla Dobrého, i to se ukázalo v tomto zápase jako důležitý faktor. Od začátku utkání bylo velice vyrovnané, hra se přelévala z jedné strany na druhou a bojovalo se o každý centimetr hřiště. Šancí bylo málo, ale i tak jsme se v prvním dějství branky dočkali. V 31. minutě se prosadil domácí Václav Kopelent a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. Jiný gól jsme již bouhžel v prvním dějství neviděli a tak domácí do kabin odcházeli spokojenější s jedogólovým náskokem v zádech.

Hosté srovnali, domácí odpověd našli

Hosté do druhého poločasu naskočili lépe než domácí a už po dvou odehraných minutách druhého poločasu se radovali z vyrovnávacího gólu. Ve 47. minutě se trefil Jiří Telekeš a rázem bylo srovnáno - 1:1. Hra se opět vyrovnala, k vidění bylo mnoho soubojů ve středu hřiště, ale šancí byly k vidění spíše ojediněle. Vše změnila 70. minuta, kdy rozhodčí Josef Bohun odpískal pokutový ko, ke kterému se postavil jako správný kapitán Petr Zelenka a svému týmu vrátil jednogólové vedení - 2:1. O pět minut později se po chybě hostující obrany ocitl v dobré příležitosti František Janouškovec a pojistil vedení domácích - 3:1. Jinou branku jsme v zápase už neviděli a tak Manětin bere tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hunčice
Karel Čuchor (trenér): K utkání s Manetínem jsme se opět nedokázali sejít v nejsilnější možné sestavě, a hlavně jsme se museli obejít bez našeho nejlepšího střelce, Pavla Dobrého. Na našem výkonu to samozřejmě bylo znát. Manetín neprokázal, že by byl lepším týmem než my a dokonce se nám dařilo je, v určitých pasážích, přehrávat. Ovšem v druhé polovině utkání jsme jim, svými vlastními chybami, nabídli dvě ložené šance a hráči soupeře je dokázali proměnit.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - D. Janouškovec [-] , P. Zelenka [-] , T. Vošta [-] , J. Kala [-] , A. Bachmann [-] , J. Trojan [-] , F. Janouškovec [-] , V. Kopelent [-] , J. Barchanski [-] , P. Babic [-] (80. R. Vandrovec [-] )

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - V. Brábník [-] , D. Toráč [-] , J. Konarski [-] - J. Telekeš [-] (60. K. Čuchor [-] ) , T. Huml [-] (78. T. Remeš [-] ) , D. Huml [-] , J. Končelík [-] - J. Šutera [-] , P. Hanzlíček ml. [-] - V. Kučera [-]

ŽK: 20. J. Trojan , 33. J. Kala , 45. P. Babic - 7. D. Huml , 15. T. Huml .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOHUN Josef - KRONĎÁK, ING. Jan (N), HUML Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.