7:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Únešov i nadále dominuje


Branky


3. P. Eger , 16. J. Šebek , 34. D. Randa , 39. D. Randa , 67. M. Mižár , 76. J. Šebek , 88. P. Eger - 43. L. Soukup
0

Suverenní Únešov si opět dokráčel pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v poločase prvním

Domácí jak je jejich zvykem vlétli na svého soupeře a už ve 3. minutě se z gólu radoval Erik Eger a poslal Únešov do vedení. V 16. minutě přidali borci z Únešova další gól, tentokrát ho měl na svědomí Jan Šebek - 2:0. Únešov opravdu hraje výborný fotbal, který jim dost možná bude stačit i na to aby se praly o přední příčky ve vyšších soutěžích než je III. třída. Další dva góly přidal Daniel Randa, nejprve ve 34. minutě zvýšil na 3:0 a ve 39. na 4:0. Kosmetická úprava poločasového stavu přišla od hostujícího Ladislava Soukupa 4:1. Poločasové skóre tak bylo jednoznačné a Únešov měl skvěle našlápnuto k dalším třem bodům.

Tři branky v poločase druhém

Vlažný nástup obou týmu do druhé půle rozhodnutého zápasu. Domácí drželi míč na kopačkách a vytvářeli si jednu brankovou příležitost za druhou. Proměnit však dokázali až tu v 67. minutě, kdy se trefil Marek Mižár a vrátil Únešovu čtyřbrankové vedení -  5:1. V 76. minutě přidal svůj druhý gól v utkání Jan Šebek a navýšil vedení na 6:1. Poslední branka zápasu padla v 88. minutě do sítě Úlice a vstřelil jí ostrostřelec Patrik Eger. Únešov si tak lehce dokráčel pro další tři body a jen těžko v této soutěži hledá konkurenci.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - M. Hlous [-] , T. Janda [-] , D. Šura [-] - J. Mižár [-] , E. Eger [-] , D. Randa [-] (78. Š. Toráč [-] ) , P. Nechutný [-] (76. Z. Hlous [-] ) , M. Mižár [-] - P. Eger [-] , J. Šebek [-] (83. F. Kovařík [-] )

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - V. Paveza [-] , J. Bešta [-] (74. J. Kopecký [-] ) , M. Brada [-] , F. Popelka [-] (46. A. Serrano [-] ) , M. Sadílek [-] , V. Santos [-] , L. Soukup [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-] , D. Pánek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: WALTER Ladislav - MIŽÁR Emil (N), ŠÁMAL Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.