3:1
(1:0)
66. D. Mečl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hunčice na domácí půdě zdolaly Sulkov


Branky


0

V 19. kole přivítaly Hunčice na domácím hřišti Sulkov a ze souboje si odnesly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích

Sobotní odpoledne a 19. kolo soutěže nám přineslo zápas mezi dvěma týmy, co svoje minulé zápasy prohrály. Sulkov prohrál na domácí půdě s Kralovicemi a Hunčice podlehly Manětínu. Před tímto kolem oba týmy dělily pouhé tři body a tak se dalo očeávat velmi vyrovnané utkání. První čtvrthodinku ovládli domácí borci a to vyústilo i v první branku zápasu. V 15. minutě otevřel gólový účet zápasu Jiří Telekeš a poslal tak domácí tým do jednobrankového vedení - 1:0. V prvním poločase se už 55 přihlížejcích diváků gólu nedočkali a tak do kabin šli spokojenější domácí, kteří po gólu Jiřího Telekeše vedli po první půli 1:0.

Pavel Dobrý a jeho dva góly

 Zápas byl velice vyrovnaný, hra se přelévala z jedné strany na druhou a v druhém poločase jsme na branku nemuseli čekat ani deset minut. V 54. minutě se trefil ostrostřelec domácích Hunčic Pavel Dobrý a jeho tým tak odskočil na dvoubrankový rozdíl - 2:0. Zdrmatizování ze strany Sulkova jsme se dočkali v 66. minutě, kdy se prosadil Dominik Mečl a týmy dělil pouhý jeden gól. Posledních deset minut si hosté vytvořili tlak, ale otevřenou obranu hostů potrestal opět domácí útočník Pavel Dobrý, a to 86. minutě, kdy vrátil domácím dvougólové vedení a definitivně rozhodnul o vítězi dnešního duležitého duelu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hunčice
Karel Čuchor (vedoucí): Tentokrát jsme se sešli v podstatně silnější sestavě než k minulému zápasu, ale nedá se úplně říct, že by to bylo vidět na našem herním projevu. Sice jsme první poločas vyhráli a měli jsme během něj jasnou územní převahu, ale druhý poločas vypadal úplně jinak. Soupeř výrazně zpřesnil hru a my, uspokojeni dvougólovým vedením. jsme povolil v koncentraci a dovolili jsme Sulkovu převzít otěže zápasu. Po našem inkasovaném gólu jsme se začali bát o vedení a začali jsme dělat zásadní chyby hlavně v záložní řadě. Naštěstí náš kanonýr Pavel Dobrý dokázal individuálním unikem přidat uklidňující branku, která se následně ukázala jako vítězná.




Sestavy


TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - D. Huml [-] (10. D. Toráč [-] ) , T. Helmich [-] , V. Kučera [-] (79. T. Remeš [-] ) , V. Brábník [-] - J. Končelík [-] , P. Hanzlíček st. [-] , J. Telekeš [-] - P. Hanzlíček ml. [-] , J. Šutera [-] (70. J. Boháček [-] ) , P. Dobrý [-] -

TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - K. Batěk [-] , M. Uzel [-] , L. Benedikt [-] , D. Mečl [-] , D. Králík [-] , J. Straka [-] , P. Kubík [-] (65. J. Dubský [-] ) , M. Gruber [-] , P. Pecháček ml. [-] , P. Hejzek [-]

ŽK: 67. P. Hanzlíček ml. - 72. J. Straka .
Hráči zápasu: P. Dobrý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SOPR Dušan - JINDRA Jiří (N), BERAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.