Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 10:15

15.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodovské béčko vyválčilo dva body s Tichovem až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Na Provodov přijel v nedělním dopoledni nevyzpytatelný Tichov a očekávala se vyrovnaná partie. Diváci nakonec viděli brankové hody, když padlo po čtyřech brankách na každé straně. Domácí několikrát v utkání vedli, ale hosté vždy dokázali kontrovat. V penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí celek, který ji vyhrál 4:2 a připsal si tak z duelu bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Pavel Talaš, trenér: Pro fanoušky to byl asi zajímavý zápas, padlo v něm po čtyřech brankách na každé straně. Závěr jsme nezvládli podle našich představ. Asi deset minut před koncem jsme opět inkasovali a byla z toho jen remíza. Přesto jsme radi za dva body z penaltového rozstřelu. V penaltové loterii jsme měli větší štěstí my i přes spoustu zraněných a vystřídaných penaltových odborníků. Zejména Jardy "Niváka", který proměnil penaltu v normální hrací době. Díky těmto všem okolnostem si provodovská juniorka připisuje první jarní vítězství.




Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - Z. Urubčík [-] (46. S. Černobila [-] ) , D. Talaš [-] , J. Talaš [-] , T. Minařík [-] , J. Kolařík [-] , M. Malaník [-] (65. T. Nevařil [-] ) , M. Šalena [-] , O. Plášek [-] , V. Černobila [-] , D. Valerián [-]

Tichov
J. Maniš [-] - J. Skřipka [-] , J. Maňas [-] , M. Ruman [-] , M. Bařinka [-] (46. M. Maniš [-] ) , A. Plšek [-] , O. Stružka [-] , M. Hrdlička [-] , R. Řehák [-] (57. F. Maniš [-] ) , L. Hruška [-] , P. Juřička [-]

ŽK: 40. L. Hruška .
Hráči zápasu: J. Kolařík - J. Maňas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIKESKA Jaroslav - PRACHAŘ Radim (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.