3:2
(1:1)
22. J. Pešek
85. J. Juřica (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlachovic i přes tři červené karty dovedla zápas s Petrůvkou k vítězství


Branky


41. K. Tlusťák , 47. M. Trčka , 61. M. Trčka - 22. J. Pešek , 85. J. Juřica (p.)
0

Neskutečný průběh mělo utkání vlachovické rezervy a Petrůvky. Hosté vedli po dvaceti minutách hry brankou Peška, navíc domácím byl vyloučen brankář Macháč. Domácí pak v závěru půle v oslabení vyrovnali Tlušťákem. Ve druhé dějství šli Vlachovjané v deseti dokonce do vedení po brance Trčky. Stejný hráč vsítil po hodině hry také třetí branku. V závěru utkání rozehrál sudí Divácký karetní mariáš, domácím vyloučil Obadala a Pavlůska. Hosté dokázali snížit pět minut před koncem na jednobrankový rozdíl, ale v přesilovce o tři hráče se už vyrovnání nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka šla do vedení a hrála potom proti desetí

Utkání se hrálo ve Vlachovicích a domácí celek si přivezl bod z posledního utkání v derby v Bohuslavicích nad Vláří. Do zápasu lépe vstoupili hosté z Petrůvky, kteří si v minulém kole vyšlápli na lídra tabulky z Nedašova. V 10. minutě se hostující hráč dostal ke střele, ale jeho pokus vyrazil brankář domácích na roh. Již v  19. min. musel domácí brankář Patrik Macháč do sprchy, kdy hostující pomezní signalizoval hru rukou mimo velké vápno a rozhodčí jeho signalizaci akceptoval. Do branky se obětoval hráč z pole Pekárek, který z nasledného volného kopu inkasoval branku od Peška a hosté vedli rázem 0-1 a navíc hráli proti deseti hráčům. Po červené kartě Macháče a branky hostujícího týmu se domací mužstvo neuvěřitelně zvedlo a chvílku před poločasem Kamil Tlušťák vyrovnal. V zápase se začínalo prakticky od nuly, hosté z Petrůvky však měli výhodu jednoho hráče v poli. Domácí rezerva si i v deseti dokázala, že se může se svým soupeřem v dnešním utkání měřit.

V závěru utkání rozehrál sudí Divácký karetní mariáš

Druhý poločas šel do domácí branky Hověžák. Vlachovjané zvýšili tempo hry a to se jim taky vyplatito, kdy nehlídaný Trčka zvýšil na 2-1. Hosté se překvapivě proti deseti domácích hráčům nezvedli a inkasovali podruhé. Akce to byla jako přes kopírák, kdy Trčka obešel celou obranu a hostujícímu brankáři nedal šanci a zvýšil již na 3-1. Trčka chvíli nato mohl završit hattrick, ale neporadil si s koncovkou. V závěru utkání rozehrál sudí Divácký karetní mariáš, domácím vyloučil Obadala a Pavlůska. Pojďme ale  ale pěkně popořádku. Hosté zahrávali rohový kop, kde rozhodčí nařídil pokutový kop za držení, to se nelíbilo domácímu Obadalovi, který použil i nadávky k rozhodčímu a byl právem vyloučen. Hosté výhodu pokutového kopu využili 3-2. Petrovjané měli poté tlak, ale jejich nakopávané míče  a dlouhé rohy zvládl brankář Hověžák. Domácím pak rychle ubývaly síly. Další brejk hostujícího týmu musel ukončit nedovoleně Pavlůsek, který viděl za svůj ostrý faul další červenou kartu. Domácí však i v osmi ubránili těsný výsledek 3-2 a berou všechny tři body. Hosté dokázali snížit pět minut před koncem na jednobrankový rozdíl, ale v přesilovce o tři hráče se už vyrovnání nedočkali.



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Bylo to zajímavé utkání se šťastným koncem pro nás. Přežili jsme několik kritických okamžiků a v závěru nás podržel i brankář Hověžák. V deseti jsme otočili utkání, což se často nevidí a po vyloučení dalších hráčů už to bylo o vůli a bojovnosti. Výhry nad silnou Petrůvkou si velmi ceníme...

TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč: Z našeho pohledu to byl hodně nepovedený zápas, na který chceme co nejrychleji zapomenout. I když začátek zápasu se pro nás vyvíjel velmi slibně, dali jsme branku a navíc hráli přesilovku. Avšak po hrubých chybách v obraně jsme dovolili soupeři i v oslabení otočit duel a to by se nám nemělo stávat. Takové utkání musíme dovézt do zdárného konce, což se nám nepodařilo a musíme se soustředit na další domácí střetnutí, kdy nás čeká druhý tým tabulky z Bohuslavic nad Vláří.



Sestavy


SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - M. Trčka [-] (88. T. Horáček [-] ) , K. Tlusťák [-] (83. J. Vizvári [-] ) , V. Fusek [-] (71. M. Obadal [-] ) , P. Drábík [-] (45. T. Hověžák [-] ) , M. Pavlůsek [-] , O. Šimoník [-] , J. Mana [-] , J. Mikeska [-] , Š. Trčka [-] , J. Pekárek [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , D. Gergela [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , D. Novosad [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] (61. F. Hasík [-] ) , L. Hubáček [-]

ŽK: 13. J. Pekárek , 74. M. Obadal - 45. P. Kovařík , 63. J. Pešek , 89. P. Korvas , 90. L. Kovařík . ČK: 20. P. Macháč , 85. M. Obadal , 88. M. Pavlůsek .
Hráči zápasu: M. Trčka - J. Juřica .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - FOJTÍK Pavel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.