Rezerva Nedašova rozhodla o své výhře v Lipové už v první půli


Branky


67. K. Klein , 74. T. Zoubek - 22. J. Kolínek , 36. J. Fojtík , 39. J. Řehák , 40. J. Fojtík , 54. L. Novák , 57. J. Fojtík (p.) , 86. J. Fojtík
0

Šlágr tohoto kola se hrál v nedělním odpoledni v Lipové, kam zavítal lídr tabulky z Nedašova. Hosté po dvaceti minutách dali úvodní branku a postupně navyšovali svůj náskok. Do kabin tak Nedašovjané odcházeli se čtyřbrankovým náskokem. Hosté zůstali při střelecké chuti i ve druhém dějství a nakonec se radovali z jasné výhry. Domácím se podařilo dokonce vstřelit dvě branky, ale na dobře připravené hráče Nedašova Lipovjané v neděli prostě neměli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

V neděli se odehrálo utkání IV. B třídy, kde na sebe narazily dva týmy z popředí tabulky - třetí Lipová a vedoucí tým tabulky - rezerva Nedašova. Na hřišti to ale tak nevypadalo a utkání mělo nakonec jednoznačný výsledek a také průběh. Suveréní rezerva Nedašova nenechala nikoho na pochybách, že úvodní zaváhání na Petrůvce bylo jen dílem nekoncentrovanosti. Od začátku měli hosté převahu, když Lipová vyrážela dopředu pouze rychlými brejky, které ale nedotáhla do zdárného konce. Ve 22. minutě hosté zahrávali rohový kop a ten přímo zakroutil J. Kolínek do branky a rázem to bylo 0:1. Zanedlouho se mohlo domácím podařit vyrovnat, kdy Zoubek se uvolnil v šestnátce a našel úplně volného Kurtina, který z malého vápna trestuhodně přestřelil branku. Do poločasu se ještě hosté třikrát prosadili, kdy v rozmezí čtyř minut se dá říct rozhodli zápas. Ve 36. a 40. minutě se prosadil dvakrát nejlepší kanonýr soutěže Jaroslav Fojtík a ve 39. minutě se hezky trefil Řehák Jakub. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:4 a domácí měli určitě nad čím přemýšlet, zatímco hosté byli s výsledkem prvního dějství nadmíru spokojeni.

 

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

Ve druhém poločasu se průběh hry trochu změnil, kdy domácí se Nedašovu hrou v poli již vyrovnali, ale Nedašov si zápas nakonec  v klidu pohlídal. V 54. minutě udeřili opět hosté, kdy Novák Ladislav vsítil pátou branku. Poté Nedašov vystřídal řadu hráčů. I tak v 57. minutě byl nařízen na pronikajícího Jaroslava Fojtíka pokutový kop, který Jiří Fojtík s přehledem proměnil. Domácí měli poté řadu kontrů, kdy zejména Zoubek s Kleinem zaměstnávali obranu hostů. Po jednom z brejků v 67. minutě, kdy si oba míč vyměnili a Klein vsítil gól a upravil na 1:6. Za sedm minut si oba roli vyměnili a Zoubek vsítil druhý gól ze standartní situace. Poté mohla ještě Lipová vsítit dvě branky, ale zkušený Švach v brance Nedašova střelce Lipové vychytal. V 87. minutě se nakonec prosadil svým druhým gólem kapitán hostí Jiří Fojtík  a upravil tak na konečných 2:7. Hosté tedy v Lipové zaslouženě a s přehledem vyhráli o pět branek a pomalinku se již připravují na postup ze IV. B třídy Zlínského kraje. Nedašovjané v dalším kole hostí doma Tichov, zato Lipová zajíždí na derby do nedalekých Vlachovic, kde to bude mít velmi těžké.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Tento zápas se nám vůbec nepovedl,hlavně první poločas,kde jsme inkasovali čtyři góly,opět jsme první dva góly velmi laciné po našich hrubých chybách,potom už jsme neměli sílu na obrat v utkání,soupeř ukázal svou kvalitu a právem mu patří první místo v tabulce,my se musíme poučit a pokusit se bodovat v dalším kole.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: K utkání v Lipové jsme přistupovali s určitým respektem, jelikož výsledky a postavení soupeře v tabulce tomu jasně napovídalo. Nedašov se od začátku utkání zaměřil na poctivou hru a napadání soupeře, což platilo. Měli jsme více ze hry a hned z kraje zápasu orazítkoval Jiří Fojtík tyčku Němečkovi branky. Ve 22.minutě už udeřilo - rohový kop Jarolíma Kolínka zaplul přímo do sítě - 0:1. O osudu utkání rozhodly čtyři minuty- ve 36. minutě po důrazu Jakuba Řeháka zaznamenal druhou branku Jarek Fojtík. O tři minuty později našel Jiří Fojtík hlavu právě Jakuba Řeháka a ten upravil do prázdné branky už na 0:3. A o minutu později vysunul Jarolím Kolínek Jarka Fojtíka a ten se křížem branky nemýlil a poslal domácí do čtyřbrankové propasti. Domácí zahrozili v první půli střelou Zoubka na konci poločasu, ale Švach byl u tyče připraven. Druhá půle byla brankově vyrovnanější. Nedašov v 54. minutě pěknou brankou pod břevno Laďou Novákem zvyšoval na 0:5 a po faulu na Jarka Fojtíka upravil z penalty kapitán Jiří Fojtík už na hrozivých 0:6, ale poté se dvakrát prosadili domácí. V 67. minutě po vysunutí Zoubkem utekl hostující obraně Klein a křížem branky vstřelil první branku domácích, aby poté právě Zoubek z přímého kopu poslal míč na zadní tyč za bezmocného Jarka Švacha 2:6. Poslední slovo měli hosté po parádní souhře Jarka a Jiřího Fojtíka, kdy druhý jmenovaný parádní ranou pod břevno ukončil střelecké hody - 2:7. Za neděli musím týmu smeknout poklonu. Všichni hráči podali velmi poctivý a kvalitní výkon. Od prvních minut jsme byli aktivnější a po zásluze vyhráli a nakonec dosti rozdílovým výsledkem. V první půli jsme podali vynikající výkon založený na důrazu a pohybu a soupeři se nám podařilo dát čtyři branky a to zápas rozhodlo. Doufám, že elán a nasazení prodáme i v sobotním zápase s Tichovem.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - BLAŽEK Zdeněk (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.