0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 14:00

21.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová v domácím prostředí nestačila na Mirošov


Branky


53. O. Němeček (p.) , 67. P. Rajznauer
0

Do Lipové přijel v neděli Mirošov, který v posledních zápasech prokazoval zlepšenou formu.Domácí celek má problémy se sestavou a šanci tak dostávají hráči širšího kádru. Očekával se proto vyrovnaný souboj a v první půli se to také potvrdilo. Diváci v Lipové se branky nedočkali a brankáři udrželi čisté konto. První branka utkání padla v 53. minutě, hostující Němeček penaltou nepohrdl. Domácí se snažili o vyrovnání, ale Mirošov přidal druhou branku, zásluhou svého kanonýra Pavla Rajznauera. Domácí na dvě branky ve své síti už nenašli odpověď a tři body si tak domů odvezl Mirošov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V neděli se odehrálo na hřišti v Lipové další kolo IV. Zlínské třídy skupiny B mezi domácí Lipovou a Mirošovem. Hosté nastoupili pouze v jedenácti hráčích, takže na lavičce neměli nikoho na střídání. Domácí byli opět v pozměněné sestavě a trenér Pavel Tomeček musel znovu do hry. První poločas probíhal v poklidném tempu, na obou stranách spíše s nepřesnýma přihrávkami. Hosté měli ale i přesto v prvním poločase více ze hry, ale do větší šance se nedostali. Na domácích bylo vidět, že hrají v kombinované sestavě a proto vázla souhra a osamocený Zoubek na všechno ve středu hřiště nestačil. Přesto se mohla dostat do vedení domácí Lipová, kdy po přesném vysunutí Zoubka se v tváři tvář před gólmanem hostí Ďulíkem zjevil domácí Šuba, ale branku naštěstí pro hosty netrefil. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0, ale hra příliš dobrého fotbalu a šancí na obou stranách nepřinesla.

Hosté vstřelili ve druhé půli dvě branky

V druhém poločase probíhal zápas ve stejném duchu, hra byla neurovnaná, kombinace vázla a chyběla také střelba či jiné zakončení.  V 53. minutě zahrál nešťastně rukou domácí obránce v pokutovém území, a byl nařízen pokutový kop. Toho se ujal hostující Ondra Němeček a nedal jeho bratrovi v brance domácích Michalu Němečkovi žádnou šanci. Mirošov tak po bratrském boji vedl 0:1 a utkání měl velmi dobře rozehráno. Domácí poté přestali úplně hrát a vypadli z role, branka v jejich síti s nimi notně otřásla. A tak v 67. minutě kanonýr Mirošova Pavel Rajznaur upravil na 0:2 a hosté byli ještě více na koni. Potom se už zápas dohrál v poklidném tempu,  hosté si tak mohli z Lipové odvézt všechny tři body. Na Lipové se podepsaly potíže se složením mužstva a vázla souhra týmu, Mirošov vyhrál zaslouženě a v posledních zápasech začal podávat dobré výkony a také bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasu, první poločas jsme ze soupeřem drželi krok, vytvořili si i nějaké šance, které jsme bohužel neproměnili. Ale druhý poločas byl z naší strany velmi slabý, ještě do penalty, tedy do prvního gólu, jsme ze soupeřem drželi krok, poté už jsme tahali za kratší konec a Mirošov už si konec zápasu zkušeně pohlidal.

FC Mirošov
Tomáš Ďulík, brankář: Před utkáním jsme se sešli pouze v jedenácti hráčích. Ale už jsme tak nějak zvyklí, po celou sezonu nás trápí početná marodka. Naštěstí nejstarší hráči jako Rajznauer nebo Obadal chodí pravidelně a drží náš tým nad vodou. To se také potvrdilo dnes ve vyrovnaném utkání, kdy Rajznauer vybojoval penaltu, kterou proměnil Němeček a pak také sám dal krásný gól. Jsem spokojen se hrou naší obrany, která vymazala nebezpečného Zoubka a nepustila domácí v podstatě k ničemu.



Sestavy


TJ Lipová
M. Němeček [-] - D. Kurtin [-] , P. Tomeček [-] , M. Carbol [-] , V. Juřík [-] , K. Klein [-] , M. Kliment [-] (59. K. Novák [-] ) , M. Chovančík [-] , J. Šuba [-] , T. Zoubek [-] , P. Urbánek [-]

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , M. Kořenek [-] , V. Frys [-] , F. Machů [-]

ŽK: 30. J. Šuba , 50. K. Klein - 61. M. Kořenek , 85. T. Mikulčík .
Hráči zápasu: T. Zoubek - P. Rajznauer , O. Němeček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.