Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaný debakl Josefova Dolu


Branky


0

Patnácté kolo Jablonecké III. třídy nám o víkendu nabídlo nečekanou podívanou. Domácí Tanvald B, který se momentálně nachází na sedmé pozici totiž dokázal porazit Josefův Důl, který je čtvrtý rozdílem 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Josefova Dolu nepotvrdili roli papírového favorita a odvezli si z Tanvaldu šestibrankový debakl. Rezerva Tanvaldu vstoupila do zápasu aktivně a brzy se ujala dvoubrankového vedení. Poločasový účet se uzavřel na čtyřech brankách na domácí straně, hosté ohrozili branku domácích jen ojediněle. Druhý poločas nabídl pokračování ofenzívy Tanvaldu, hosté navíc pro zranění jednoho z hráčů dohrávali o deseti. A tak si domácí dokráčeli k pohodovému vítězství a připisují si zasloužené 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Tanvald B
Miroslav Pohořalý (funkcionář Tanvald): Po dnešním zápase jsem maximálně spokojený. Kdyby mi někdo řekl před zápasem, že vyhrajeme 6:0, nevěřil bych. Kluky musím za dnešní výkon pochválit, je to super.




Sestavy


TJ Jiskra Tanvald B
P. Hulap [-] - M. Bobysud [-] , P. Doleček [-] , Z. Cerman [-] , M. Ševic [-] - J. Šedivý [-] , T. Vodseďálek [-] , R. Horváth [-] , M. Trmal [-] - R. Schmid [-] , J. Hejcman [-]

Josefův Důl
L. Zvěřina [-] - M. Fejfar [-] , P. Kubát [-] , T. Procházka [-] , T. Volek [-] - D. Pávek [-] , J. Metlička [-] , J. Čapek [-] , J. Bělohradský [-] - B. Efenberk [-] , L. Karaqi [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.