Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno nepotvrdilo formu v zápase s Kořenovem


0

V 17. kole jablonecké III. třídy nastopil výherce letošního ročníku III. třídy Mšeno C a doma chtělo potvrdit svojí formu výhrou, ta bohužel nepřišla. Zápas skončil remízou a na penalty mužstvo v čele s Koudelkou prohrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byli domácí lepším týmem. Tlačili se do koncovky a rychle se po brance Koudelky dostali do vedení. Před poločasem se, ale podařilo Kořenovu vyrovnat a tak poločas skončil smírně. Druhý poločas začal ve stejném tempu jako ten první a Mšeno bylo lepším týmem. Mšenský Koudelka přidal další 2 branky a potvrdil i po svém zranění svojí excelentní střeleckou formu. Kořenov však dokázal vyrovnat a rozhodovaly penalty. Kořenov vyhrál penalty v poměru 3:4 a tak si odváží ze Mšena cenné dva body. 



Ohlasy k zápasu



Kořenov
Jiří Věneček (hráč, funkcionář Kořenov): Musím říct, že jsem nečekal, že by jsme ve Mšeně mohli zvítězit, nakonec se to podařilo, sice až na penalty, ale i tak to jsou cenné body. Pochválil bych celý tým za skvělý výkon v závěru sezony.



Sestavy


Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - M. Dočkal [-] , M. Hujer [-] , M. Dutka [-] , P. Vaněk [-] - D. Ryšavý [-] , J. Uko [-] , M. Zámečník [-] , B. Novotný [-] - M. Kocúr [-] , J. Koudelka [-]

Kořenov
M. Fichner [-] - M. Vrána [-] , V. Klinger [-] , P. Šebek [-] , M. Posejpal [-] - A. Fojtík [-] , D. Biasutto [-] , J. Věneček [-] , J. Doležal [-] - M. Malec [-] , J. Šnýdl [-]

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.