0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Už jistý vítěz letošního ročníku 1.A tř. sk. A zajížděl k zápasu 23. kola na hřiště Bohuňovic. Čekalo se tedy, jak jeseničtí hráči k zápasu přistoupí. Hosté ale neponechali nic náhodě, pokračovali v letošních výkonech a po jediné brance Woitka z 9. minuty si vezli zpět tři body za nejtěsnější výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo před velmi vysokou návštěvou, nikdo si nechtěl nechat ujít zápas domácího týmu se suverénem letošní sezony. Domácí celek se svého soupeře nezalekl, avšak přece jen byl vidět určitý rozdíl mezi hráči obou celků. Zásadní pro vývoj zápasu se ukázala už 9. minuta, kdy se po centru Kysely prosadil hlavou nejlepší střelec soutěže Woitek, který vstřelil 21. branku v sezoně a před druhým Havelkou z Černovíra vede o tři přesné trefy. Hosté měli po celý první poločas hru pod kontrolou a předváděli pohledný fotbal, k situacím, které by vedly k navýšení skóre, se ale nedostali.

Po změně stran měl domácí tým dvě obrovské příležitosti k vyrovnání. Proti byl ale brankář Koukol, který v obou případech podržel svůj tým a stoprocentní šance zlikvidoval. Oba týmy si vypracovaly pár příležitostí, ale ty byly pouze sporadické, vyložených šancí bylo pomálu. Až střídající Furik mohl navýšit skóre a přidat druhou branku hostů, ale zklamal při samostatném nájezdu na domácího brankáře. Toho si sice kličkou položil, ale zcela prázdnou bránu poté netrefil. Svou druhou branku mohl o pár minut později vstřelit kanonýr Woitek, ale ani on po Břízově přihrávce domácího brankáře nepřekonal. Další šance už nepřišly a Jeseník si tedy odvezl další výhru. Celkově měl zápas v Bohuňovicích vysokou úroveň a fotbalový fanoušek si musel přijít na své.



Sestavy



FK Jeseník
J. Koukol [-] - T. Glac [-] , D. Macura [-] , V. Keltner [-] , J. Karakasidis [-] - J. Minka [-] , L. Woitek [-] , M. Hanzlík [-] , P. Plhák [-] (73. P. Glac [-] ) - P. Kysela [-] (89. M. Furik [-] ) , A. Bříza [-] (83. J. Vavrač [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.