P. Gavrecký 70. (p.)
P. Miskai 76.
2:3
(0:1)
24. J. Ira
55. J. Vávra
72. A. Kos
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po celý zápas dotahující Pacov nakonec Kamenici podlehl


Branky


70. P. Gavrecký (p.) , 76. P. Miskai - 24. J. Ira , 55. J. Vávra , 72. A. Kos
0

Střetnutí dvou juniorek, jejichž forma je především v posledních zápasech diametrálně odlišná nabídlo střetnutí mezi domácím Pacovem a Kamenicí nad Lipou. Zatímco Kamenice přijela do Pacova prodloužit svou vítěznou sérii na čtyři po sobě jdoucí vítězství, domácí měli pro změnu za úkol zlomit zatím nepříznivý průběh letošního ročníku, což se jim ale ani tentokrát nepodařilo. Kamenice šla v prvním poločase do vedení, které jí poté ani v druhém poločase, kde byla k vidění čtyřgólová přestřelka, neuteklo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Kamenici zajistil Jan Ira

Utkání solidní úrovně se odehrávalo mezi rezervami Pacova a Kamenice. První pětiminutovka vyšla lépe domácím. Poté se hra vyrovnala a zápas přinášel kombinace i šance na obou stranách. Do vedení šli ale hosté, když si Jan Ira naběhl za obranu a ve vápně nakonec zakončil mimo dosah brankáře Pachty. Závěr poločasu přinesl velké příležitosti na obou stranách. Nejprve se mohl prosadit po rohu domácí Luděk Šlechta, míč ale netrefil. Poté se mohl prosadit Aleš Kos na druhé straně. Branka ale nepadla a tak šli hosté do druhého poločasu s jednogólovým vedením. 

Divoký druhý poločas změnu ve vítězi nepřinesl, raduje se tak Kamenice

Deset minut po poločase šli hosté již do dvoubrankového vedení, když se prosadil hostující Josef Vávra. O chvíli později postupoval hostující hráč od půlky sám na brankáře a vstřelil branku. Po brance byl ale zvednut praporek a nakonec po dohadech, nebyl gól uznán. Na druhé straně se do šance dostal Marcel Pučálek, jeho dobře mířený pokus ale brankář Macháček vytáhl na břevno. O pár minut později fauloval hostující obránce Patrik Macháček ve vápně a Pavol Gavrecký z pokutového kopu snížil stav utkání. Hned o dvě minuty později se ale dostal ke slovu kanonýr Aleš Kos, který střelou k tyči poslal hosty opět do dvoubrankového vedení. Chvíli na to mohl Aleš Kos přidat další branku, míč šel ale poslal pouze nad. V sedmdesáté šesté minutě prokombinovali domácí až do vápna a do odkryté branky se prosadil domácí Patrik Miskai. Závěr zápasu přinesl řadu centrů do vápna hostů. Kamenice naopak spoléhala na brejky. Z jednoho se mohl prosadit Aleš Kos, jeho hlavičku ale i s pomocí tyčky zneškodnil Jakub Pachta.  Všechny centry či akce dokázala v závěru zápasu hostující obrana odvrátit a tak si rezerva Kamenice odvezla z Pacova tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou "B"): Čekal nás těžký soupeř, to jsme věděli. Opět jsme počítali řadu ztrát, přesto jsme odehráli solidní utkání. Líbilo se mi naše nasazení, to je v takových zápasech potřeba.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - L. Váňa [-] , D. Podolský [-] , O. Svoboda [-] , P. Gavrecký [-] , M. Pučálek [-] (75. A. Pícha [-] ) , R. Buchar [-] , P. Miskai [-] , L. Šlechta [-] , J. Přibyl [-] (58. R. Doležal [-] ) , J. Pražák [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , P. Klusáček [-] , P. Macháček [-] , J. Pfaur [-] (46. D. Růžička [-] ) - J. Vávra [-] , P. Zdeněk [-] (80. D. Schober [-] ) , J. Houser [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] (61. P. Šiška [-] ) , A. Kos [-]

ŽK: 82. P. Gavrecký - 52. A. Kos , 70. P. Macháček .
Hráči zápasu: J. Ira .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POUL Daniel - MAŘINEC Lukáš (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.