3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma porazil Chlístov


Branky


0

Fotbalisté Chlístova na body v Lipníku nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

 V utkání byli domácí od začátku utkání lepším týmem, i když hosté vůbec nehráli špatně. Diváci se i díky mizerné koncovce domácích v prvním poločase gólu nedočkali.

Domácí tým o dva góly lepší

Ve druhé půli byl obrázek hry podobný a zdálo se, že by se diváci ani branky nemuseli vůbec dočkat. Ale poslední dvacetiminutovka již na góly plodná byla. V 70. minutě protrhl dlouhé čekání na gól Rudolf Šťáva -1:0. Stejný hráč pak v 78. minutě přidal uklidňující branku na 2:0. V 78. minutě pak rozvlnil síť za zády Belvončíka také Jan Jonáš -3:0. V 87. minutě alespoň hosté zaznamenali čestný úspěch Miroslavem Svobodou - 3:1.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes to bylo zasloužené vítězství. V utkání jsme byli lepším týmem, i když hosté vůbec nehráli špatně. Hrajeme dobře, ale potýkáme se s katastrofální koncovkou. Je neuvěřitelné, co dokážeme zahodit.




Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (89. M. Mašeja [-] ) , A. Matoušek [-] (54. A. Rohony [-] ) , J. Jonáš [-] (85. V. Svoboda [-] ) , A. Kisela [-] , L. Macháček [-] (88. J. Procházka [-] ) , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , M. Tretera [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - L. Hrbáček [-] , J. Uhlíř [-] , Z. Nováček [-] - M. Granát [-] , M. Kovář [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] - M. Svoboda [-] , R. Hruška [-] -

ŽK: 7. V. Krotký , 57. T. Pokorný , 85. J. Jonáš - 32. M. Rygl , 79. R. Hruška .
Hráči zápasu: M. Skoumal , R. Šťáva .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - KONVALINA Michal, POKORNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.