4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav s Chlístovem po obrátce zabral


Branky


39. P. Vyletěl , 54. D. Veleba , 62. M. Nováček (p.) , 73. J. Hrůza - 37. M. Svoboda
0

Chlístov si s těžké Vladislavské půdy body nepřivezl, a to díky zlepšené druhé půli v podání domácího celku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance během dvou minut

Domácím se v prvním poločase příliš nedařila kombinační hra, což pramenilo v hostující branku, kdy Svoboda využil nedorozumění v domácí obraně a z brejku skóroval. Hosté se ovšem z vedení dlouho neradovali, když krásným volejem z první vyrovnal Vyletěl a uzavřel tak poločasový výsledek.

Domácí se po pauze rozstříleli

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že se pokusí utkání vyhrát, ale očividně jim po chvíli došly síly a utkání pouze dohrávali. Opět k utkání odjelo pouze jedenáct hráčů a nebylo tedy možno ani jednou vystřídat a ulevit tak hráčům, kterým se v zápase nedařilo a nebo hráli s bolestivým sebezapřením. Tohoto soupeř využil na sto procent a Veleba David vsítil v 54. minutě druhou branku utkání. Následně v 62. minutě, kdy v pokutovém území fauloval Jakub Pokorný zvýšil z nařízeného pokutového kopu na 3:1 Michael Nováček a na konečných 4:1 pro domácí pečetil v 73. minutě Jakub Hrůza po samostatném úniku.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martenek Aleš, hráč: Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase jsme zaslouženě vyhráli. Hosté odpadli fyzicky, což nám velice zápas usnadnilo.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Zisk tří bodů pro domácí byl zcela zasloužený, zejména za druhý poločas, kdy byli herně lepší, aktivnější a vytvořil si více brankových příležitostí. Z naší strany určitě nešlo o odevzdaný zápas, ale odešli jsme především fyzicky a doplatili jsme zejména na neúčast některých hráčů, kteří se k utkání vůbec nedostaví.



Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - V. Paločko [-] , M. Nováček [-] , P. Otruba [-] - J. Hrůza [-] , P. Vyletěl [-] (75. P. Matoušek [-] ) , M. Hort [-] (80. T. Rudolecký [-] ) , D. Veleba [-] , M. Chalupa [-] (34. F. Nováček [-] ) - J. Slabý [-] (76. R. Veškrna [-] ) - J. Orálek [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - Z. Nováček [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] - M. Rygl [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] , M. Kovář [-] , M. Granát [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 48. J. Pokorný , 84. K. Kocmánek .
Hráči zápasu: M. Nováček , J. Hrůza - L. Hrbáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.