Rudolec ve své premiéře přehrál béčko Rozsoch


Branky


0

Nováček soutěže se před stovkou diváků vypořádal s béčkem Rozsoch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Na hřišti ve Stáji se ve své soutěžní premiéře představil zkušenostmi oplývající tým Rudolce, který vyzval loňský druhý tým tabulky z Rozsoch. V domácím dresu nastoupil v pozici kapitána ex-žďárský Marek Vomela, který zároveň v klubu vykonává funkci trenéra. Další zkušenosti v barvách domácích přidal brankář Pavel Pospíchal a v útoku za domácí nastoupil Jakub Hořínek.

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a již v šesté minutě je poslal do vedení Martin Matějíček, který tak vstřelil historicky první branku Rudolce v soutěži. Těsně před přestávkou se domácím povedlo navýšit své vedení, když na 2:0 skóroval Aleš Boháček. Do kabin tedy šli spokojenější domácí. 

Domácí si připsali první vítězství

Ihned po vstupu do druhé půle odpískal hlavní rozhodčí Jiří Liška pokutový kop, ke kterému se postavil hrající trenér a kapitán domácích Marek Vomela. S penaltou si věděl rady a ve 48. minutě to bylo již o tři branky. Další akce obou týmů končily na pevných obranách a skóre se měnilo až v samotném závěru. Hostům přidal čtvrtou branku na cestu v 90. minutě  Roman Pejchal a domácí se mohli před slušnou návštěvou radovat ze své první výhry v soutěži. 



Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - VOMELA Rudolf (N), STŘEŠŇÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.