T. Ulman 5. (p.)
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:00

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sousedském derby braly 3 body Traplice


Branky


0

V 8.kole na sebe narazili sousedé Jalubí a Traplice.Přesto, že v derby se jakékoliv papírové předpoklady mažou, mírným favoritem byly přeci jenom Traplice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Anglickém počasí vstoupili lépe do utkání domácí a bleskově se ujali vedení již ve 4.minutě zápasu.Hostující obrana faulovala domácího hráče a z nařízeného pokutového kopu poslal Jalubí do vedení Ulman. Domácí se dlouho neradovali.Hosté odpověděli ve 12.minutě Trávníčkem, který z přímého kopu propálil všechno co mu stálo v cestě.Poté si hosté vytvořili řadu šancí, ovšem bez gólového efektu. 

Traplice udělaly do druhé půle dvě změny v sestavě.Jedna se vyplatila hned v 50.minutě. Střídající Stodůlka prostřelil z malého vápna domácího brankáře. O 6 minut později rovněž z malého vápna vsítil třetí branku hostů Čevela. V 67.minutě po krásné přihrávce šel sám na brankáře Blaha a své sólo bezpečně proměnil. Hosté si poté vytvořili spoustu dalších šancí. Za zmínku stojí další sólový nájezd, tentokrát Trávníčka. Ten však úspěšný nebyl a tak zápas skončil výhrou Traplic 1:4.



Sestavy


SK Jalubí
A. Habarta [-] - T. Ulman [-] (79. A. Dobiáš [-] ) , D. Nosek [-] , L. Janeček [-] , T. Dobiáš [-] (54. V. Niessner [-] ) , D. Dobiáš [-] , P. Klajn [-] , J. Botek [-] , Z. Trefilík [-] (72. L. Gajdorus [-] ) , J. Žaluda [-] (60. J. Gajdošík [-] ) , J. Kříž [-] (85. T. Horák [-] )

TJ Traplice
J. Vávra [-] - O. Polách [-] (83. R. Kotyza [-] ) , R. Gelien [-] , L. Blecha [-] (46. Š. Stodůlka [-] ) - R. Blaha [-] , T. Verbík [-] (36. P. Škrabal [-] ) , M. Urbanovský [-] - D. Blaha [-] , T. Kolinský [-] (72. M. Vávra [-] ) , O. Čevela [-] , V. Trávníček [-] (88. D. Dostál [-] )

ŽK: 69. Z. Trefilík , 69. P. Klajn .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VLAŠIC Jiří - JEGLA Matěj, VANDÍREK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.