4:1
(0:1)
41. F. Kreuz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Chval sestřelil Postřekov ve druhém poločase čistým hattrickem!


Branky


54. P. Chval , 56. P. Chval , 69. P. Chval , 76. J. Pelán - 41. F. Kreuz
0

V 8. kole plzeňské 1.B třídy sk. A se odehrál také souboj dvou konkurentů ze středu tabulky. Postřekov po poločase v Chodové Plané vedl, ale po přestávce začal úřadovat domácí útočník Pavel Chval, který zavelel k obratu hattrickem. Chodová Planá nakonec zvítězila 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov byl v defenzivě, přesto se v první půli ujal vedení

Chodová Planá byla od začátku utkání aktivnější. Domácí hráli kombinační fotbal s ahrávkami po zemi a soupeři míč moc nepůjčovali. Obrana Postřekova však fungovala velmi dobře a soupeře do šancí téměř nepouštěla. Domácí útoky tak většinou končily na okraji pokutového území. Ve 41. minutě navíc hráči Slavoje chybovali ve středu hřiště a ze vzniklého protiútoku poslal Postřekov do vedení Filip Kreuz.

Velký obrat domácích, Pavel Chval potřeboval na hattrick 15 minut!

Po změně stran se Chodová Planá vrhla na svého na soupeře ve velkém stylu a přetížená defenziva Sokola začala chybovat. A řádit navíc začal Pavel Chval! Tento vyhlášený kanonýr se tak prosadil v rozmezí 54. až 69. minuty hned třikrát a v podstatě tak utkání rozhodl. Navíc se se 14 zásahy prostřílel na čelo tabulky střelců soutěže. Domácí pohodu pak ještě podtrhl čtvrthodinu před koncem dosud spící střelec Jindřich Pelán.

 

Chodová Planá tak přehrála Postřekov po velmi dobrém výkonu 4:1 především zásluhou střeleckého koncertu Pavla Chvala ve druhém poločase a v tabulce přeskočila svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): „Od začátku jsme šli za vítězstvím. Kluci pochopili, že s tím, co jsme předvedli před týdnem v Horšovském Týně, se fotbal hrát nedá. Vrátili jsme se k rozestavení z loňské sezóny a bylo to znát. Všichni makali jeden za druhého. Bylo vidět, že před domácími fanoušky chtějí odčinit ten nepovedený zápas. Po poločase jsme sice prohrávali, ale to bylo kvůli jedné obrovské chybě. Jinak jsme jim nepůjčili balón. Sice jsme si také moc šancí nevytvořili, ale oni jen běhali bez míče, což je určitě moc nebavilo a ve druhém poločase už to bylo vidět. Dali jsme čtyři góly a dokázali to otočit. Musím klukům poděkovat za to, že si vzali k srdci to, co jsme si pověděli po minulém týdnu. Včera po zápase jsme měli ještě posezeníčko, kde jsme si řekli, že přesně takto by to mělo vypadat. Tak doufám, že budeme takto pokračovat.“




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (44. V. Benedikt [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - M. Hranai [-] (66. A. Carlan [-] ) , L. Ledvina [-] (80. V. Cibotaru [-] ) , D. Karlík [-] , J. Závodný [-] (86. M. Mazanec [-] ) , F. Kreuz [-] , D. Steinberger [-] (88. O. Zíma [-] ) , M. Votava [-] , K. Kuželka [-] , J. Němec [-] , L. Klukan [-]

ŽK: 71. J. Pelán - 71. K. Kuželka .
Hráči zápasu: P. Chval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - KUNC Stanislav (N), POLÁK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.