2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silný finiš rezervy Starého Plzence na body nestačil, šestou výhru v řadě si připsala Zruč B


Branky


0

Souboj B-týmů Starého Plzence a Zruče skončil lépe pro hosty, kteří si připsali již šesté vítězství v řadě. Hosté vedli už o tři góly, domácí se v závěru ještě nadechli k velkému náporu, ale ani dva zásahy Martina Pícky už na zvrat nestačily. V závěru utkání padla na každé straně také červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili dvěma slepenými góly

Fotbalisté Starého Plzence před týdnem prohráli v Chrástu a doma tak potřebovali bodovat, aby se vzdálili sestupovým příčkám. Narazili však na Zruč B, která se po špatném začátku do sezóny rozjela a měla za sebou sérii pěti vítězných utkání v řadě.

 

Utkání, které se hrálo za silného větru a na podmáčeném terénu, bylo od začátku poměrně vyrovnané, ale postupem času měli přeci jen míč na svých kopačkách častěji hosté. Ti si začali vytvářet i gólové příležitosti a ve 34. minutě se poprvé radovali. Do střelecké listiny zapsal své jméno Tomáš Pokladník. Hned o minutu později Zručtí předvedli další útočnou akci a Tomáš Kazda poslal balón za záda brankáře Csenga i podruhé. Za stavu 0:2 se po poločasovém hvizdu rozhodčího také odcházelo do šaten.

Pícka dvěma góly zápas zdramatizoval, hosté se báli o výhru

Po přestávce hosté vývoj zápasu kontrolovali a snažili se především nepustit soupeře k možnosti vstřelit kontaktní gól. V 65. minutě se navíc prosadil Karel Trnka a zdálo se, že je rozhodnuto. Domácí ale ještě zabojovali. V 70. minutě se prosadil Martin Pícka a nezůstalo jen u tohoto zásahu. Za dalších pěti minut totiž stejný hráč zaznamenal i kontaktní gól - 2:3. Starému Plzenci najednou narostla křídla a hosté byli pod velkým tlakem. Tím spíše, že si během čtyř minut nechal dát dvě žluté karty Petr Hucl, jenž tak musel pod sprchy. Přesilovku už však domácí k vyrovnání nevyužili a v úplném závěru se naopak nechal vyloučit také Pavel Brejcha, ten viděl červenou kartu za nesportovní chování.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): „Hrálo se na těžkém terénu. Hřiště bylo hodně podmáčené, foukal silný vítr. Řekl bych, že do stavu 3:0 jsme byli herně mírně lepší. Pak jsme začali propadat vzadu, dostali dva góly a strachovali se o výsledek. Začátek sezóny se nám nepovedl, ale pak si to postupně sedlo. Teď se nám výsledkově daří.“



Sestavy


SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , R. Vávro [-] (46. L. Vokurka [-] ) , R. Trylč [-] , D. Diviš [-] , F. Hyťha [-] (56. P. Jíra [-] ) , M. Šulc [-] (61. J. Voráček [-] ) , V. Brejcha [-] (46. M. Vaněk [-] ) , M. Pícka [-] , P. Batěk [-]

TJ Zruč B
J. Berger [-] - T. Pokladník [-] (57. K. Trnka [-] ) , O. Mašek [-] , K. Kazda [-] , M. Lang [-] (46. P. Musil [-] ) , V. Pavel [-] , P. Hucl [-] , M. Trnka [-] , T. Kepka [-] (25. T. Valenta [-] ) , J. Přibyl [-] , J. Trnka [-] (46. M. Klail [-] )

ŽK: 36. V. Brejcha , 45. P. Brejcha - 80. P. Hucl , 90. O. Mašek . ČK: 90. P. Brejcha - 84. P. Hucl .
Hráči zápasu: M. Pícka - V. Pavel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - MIČAN Jan, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.