Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líním nestačil skvělý úvod zápasu


Branky


0

Tak to bylo drama! Baník v Bezvěrově předvedl nebojácný výkon, ale ani tři vstřelené góly mu k bodovému zisku nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup na jedničku

Hostující celek vedl už po pár sekundách hry. Hráči Sázavanu pomalu ještě vycházeli z šatny, když se prosadil Tomáš Šoul! Aby toho nebylo pro Bezvěrov zpočátku málo, za dalších šest minut prohrával už o dvě branky. Další gól si připsal Dušan Dudík

 

Postupem času se ale probudili i domácí a začali mít navrch. Jejich převaha vyústila v gól Miroslava Nováka z 36. minuty. Ještě než skončil poločas, stihli Bezvěrovští dokonce srovnat, a to zásluhou Tomáše Petrů

Bezvěrovští bojovníci

Jenže i začátek druhého poločasu patřil Baníku. Dušan Dudík si připsal už desátou trefu v sezóně a poslal Líně znovu do vedení! Bezvěrov však prokázal kvalitu a po hodině hry Pavlem Šulcem vyrovnal.

 

Obrat Sázavan dokonal v 83. minutě, když se trefil Josef Šmoranc a zajistil tři body domácím. Zklamání hostů ještě podtrhl pár vteřin před koncem Zítka, který uviděl druhou žlutou kartu.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Hráč Jaroslav Rada: "Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Měli jsme dost šancí, nastřelili jsme třikrát brankovou konstrukci, šance byly. Bohužel jsme hned na začátku inkasovali a pak dotahovali, ale ve finále to bylo zasloužené vítězství. Vyzdvihl bych nestora Pavla Šulce, dal gól, zaslouží si to."

TJ Baník Líně
Vedoucí Milan Vágner: "Na zápase jsem sice nebyl, protože jsem musel být u béčka, ale slyšel jsem, že se nám za stavu 0:2 zranili tři hráči, takže jsme závěr zápasu v podstatě odchodili."



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
J. Macho [-] - P. Šulc [-] , J. Šmoranc [-] , T. Adamický [-] , M. Novák [-] , M. Hejkal [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] (88. P. Bubník [-] ) , J. Prchal [-] , J. Petrů [-] , M. Metlický [-]

TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - M. Vágner ml. [-] , D. Dudík [-] (54. A. Fekete [-] ) , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , V. Zítka [-] , V. Pokorný [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 37. J. Prchal , 46. J. Šmoranc , 79. M. Novák - 37. M. Vágner ml. , 46. V. Zítka , 53. D. Dudík , 57. T. Šoul , 61. J. Tycar . ČK: 90. V. Zítka .
Hráči zápasu: P. Šulc - D. Dudík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - PYTÁK Václav (N), ŠLUK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.