2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč získala první body


Branky


0

Ve Starči se zrodilo překvapení. V 89. minutě vystřelil domácím výhru Ondřej Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

Ve Starči se utkal poslední tým tabulky s vedoucím, a tak bylo jasné, že Luka nad Jihlavou budou v zápase favoritem. Papírové předpoklady se však nepotvrdili a ohodlaní bojovní domácí získali první tři body v soutěži a vylepšili tak svoji pozici. 

 

Domácí po nevydařeném vstupu do sezóny provedli několik změn a zaměřili se především na defenzivní činnost, která jim v minulých zápasech dělala velké problémy. Loučtí se proti výborně organizované defenzivě na hřišti menších rozměrů a na těžkém terénu jen těžko prosazovali. V 10. minutě zahrozili domácí, ale Marek Vodička svoji střelu hlavou zamířil pouze do tyče Kanswohlovy svatyně. Standardní situace byly největší domácí zbrání, naopak hostům se jejich zahrávání příliš nevedlo. Domácí se v 25. minutě dožadovali penalty, ale píšťalka sudího Fryče zůstala němá. Ve 40. minutě sudí pustil sporný souboj před brankou domácích, kdy byl rukou do obličeje zasažen Michal Vodička, hosté situaci dohráli a Čeněk Čada otevřel skóre - 0:1. Domácí hned na to vyrovnali, když se po Strouhově přihrávce ve vápně nejlépe zorientoval Michal Kaňka a vyrovnal - 1:1.

 

 

Domácí Dvořák v závěru rozhodl

Druhou půli začali domácí náporem, který korunoval Marek Vodička, ale Kanswohl jeho hlavičku mířící do šibenice skvěle vytáhl. Domácí po hodině hry přece jen dostali míč do sítě, ale k údivu všech sudí Fryč odpískal Kaňkovi bránění ve hře. Poté se hra vyrovnala a nebezpeční začali být i hosté, kteří se dostali k několika zakončením, ale do žádné velké šance se nedostali. Když už se zdálo, že si oba souepři body rozdělí, tak Strouha našel Dvořáka, a ten z hranice velkého vápna povedenou střelou rozhodl a důležitých třech bodech pro Stařeč - 2:1.

 

Stařečtí v příštím kole zajíždí na horkou půdu do Bohdalova. Luka nad Jihlavou se doma o body porvou s Radešínskou Svratkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pochvalu za zodpovědný a bojovný výkon zaslouží všichni, za celý zápas nebyl důvod střídat. Vyzdvihnout ale přece jen musím suverénní výkon v stopera Marka Vodičky, který k tomu přidal i kvalitní rozehrávku a byl trvalým nebezpečím pro soupeře při standardních situacích.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] , L. Lauš [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] (90. J. Šabata [-] ) , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , V. Smejkal [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - D. Čaloud [-] , M. Kubeš [-] , M. Bratršovský [-] , P. Číhal [-] - L. Tuma [-] , D. Stejskal [-] (55. M. Pešák [-] ) , H. Hanáček [-] , F. Flesar [-] - Č. Čada [-] , F. Toman [-]

ŽK: 69. V. Smejkal , 75. M. Kaňka , 86. M. Vodička , 89. O. Dvořák - 75. M. Pešák .
Hráči zápasu: M. Vodička , F. Strouha .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - KONVALINA Michal, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.