Maratonská likvidace konkurentů pokračuje, nadílku si tentokrát odvezli hráči Kamenice nad Lipou


Branky


0

Postavení v tabulce sice TJ Slovan do žádné velké role outsidera nepasovalo, přesto asi každý, kdo Poutník ligu alespoň trochu sleduje a poměry v soutěži zná, tušil, že domácí Maraton toto utkání zvládne. Obrovská síla domácích se ukázala už v prvním poločase, kdy padlo hned pět gólů do hostující brány a do druhé půle se šlo s vědomím, že v podstatě již není o co hrát. Maraton tak stále drží na čele šestibodový náskok a cestu za prvenstím v soutěži si může zazdít už jen sám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice vzdorovala, ale jen 20 minut

Hostující Kamenice nad Lipou "B" počítala ztráty, ze kterých by poskládala jedenáctku. Vedle jiných chyběl například nejlepší střelec TJ Slovanu Aleš Kos. I domácím scházeli hráči, mohlo se tak jednat o vyrovnaný zápas. Prvních pětadvacet minut tak skutečně vypadalo. Zajímavé akce se rodily na obou stranách, až přišla dvacátá minuta, kdy domácí obránce odhlavičkoval míč tak šikovně, že proskákal bez teče všechny hráče na place až na nabíhajícího Zdeňka Pahra, který míč uklidil do brány. Ve třiatřicáté minutě se domácí po kombinaci dostali do zakončení a opět snadno dali branku. O snížení stavu se postaral Lukáš Kašparec, jenž dostal do branky centrovaný míč před vyběhnuvším brankářem Váchou. Pokud pomýšleli hosté na body, rychle je domácí uzemnili, když se nejlepší hráč na place Tomáš Jeřábek ihned po rozehrání prodral středem a tvrdou ranou ze střední vzdálenosti poslal domácí znovu do dvoubrankového vedení. Hosty tato branka naprosto položila a v závěru poločasu inkasovali ještě dvakrát. 

Druhý poločas byl už jen formalitou

Druhý poločas se spíše už jen dohrával. K vidění byly i tak zajímavé akce i mnoho gólů. Možností ke skórování měli o něco málo více domácí. Maraton se prosadil ve druhém poločase hned třikrát. Hosté naopak jen dvakrát, navíc pouze v závěru utkání, kdy už jen korigovali beznadějný výsledek a tak si domácí Maraton došel pohodlně ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan kamenice nad Lipou "B"): Ztrát u nás bylo bohužel mnoho v kádru. I domácím chyběli hráči. Přesto to byl úplně klasický zápas na Maratonu. Není to na jejich hřišti náhoda. Přesně takhle ty zápasy dopadají za poslední tři čtyři roky. Oba týmy se dostávají do šancí ale domácí nás prostě vyučují v zakončení. Většinu našich chyb, zkrátka potrestají a přetaví ve snadnou branku, to je velký rozdíl a ukazuje to jejich kvalitu.



Počet diváků: 28. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HERNA Václav (N), ZEDNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.