Rezerva Bystřice rozhodla v prvním poločase


Branky


0

Čtyři branky inkasovaly Bory v Bystřici v prvním poločase, což rozhodlo o osudu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřická smršť v prvním poločase

Ve druhém podzimním kole se v Bystřici představily Bory. Oba týmy v prvním kole vyhrály své zápasy za tři body. Bory přehrály o čtyři branky Křižanov, rezerva Bystřice překvapila výhrou v Rozsochách. Domácí začali zápas větší aktivitou, kterou přetavili ve vedoucí branku. Po pěkné akci se trefil poprvé v zápase Michal Svoboda - 1:0. Domácí dále pokračovali v nátlakové hře, čehož využil ve skórování ve 21. minutě David Zítka - 2:0. O minutu později vykřesal naději Borům na bodový zisk snižujícím gólem Vítězslav Gregar - 2:1. Domácí ale opět přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a v 31. minutě Pavel Karásek poslal domácí opět do dvou gólového vedení - 3:1.  To podtrhl brankou do šatny, tři minuty před přestávkou Milan Dobiáš  - 4:1. Bystřická rezerva tak mohla odejít na poločasovou přestávku navýsost spokojena.

Zápas se již jen dohrával

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe domácí a v 52. minutě přidal svoji druhou branku v zápase Michal Svoboda - 5:1. To čekal jen málokdo a zápas již byl defacto rozhodnut. Další šance obou týmů již zůstaly nevyužity a tak se zápas již dohrával. Domácí se tak po čtyřgólovém vítězství prostříleli do čela tabulky.  Příští kolo se tak budou moci představit v Jívoví jako vedoucí celek tabulky. Bory pojedou opět na hřiště soupeře, tentokrát se představí v Rozsochách, kde budou chtít domácí vybojovat první letošní vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Zdeněk Sklenář:

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: V druhé půlce jsme se většinu hrací doby pouze bránili a proto jsme dostali už "pouze "jeden gól. Soupeř byl byl zaslouženě lepší a s tím jsme na tento zápas i jely takže nás prohra ani moc nepřekvapila měli jsme totiž větší absenci. 6 hráčů ze základu s námi z různých důvodů nemohlo nastoupit na tento zápas . Tak snad příště.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, SVOBODA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.