Radostín B deklasoval béčko Křoví


Branky


0

V na góly bohatém utkání se více dařilo domácím fotbalistům, kteří ukázali, že budou patřit k favoritům soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Hosté vstoupili do utkání aktivně a hned ve 2. minutě měl Ondřej Plechatý na noze gólovou šanci. Chvíli na to rozhodčí Juda odpískal sporný pokutový kop po srážce Pekárka s jedním z domácích hráčů. Marek Minster dokázal penaltu se štěstím proměnit - 1:0. O deset minut později se pískala pro domácí druhá penalta po zákroku hostujícího brankáře Jiřího Prokeše. I druhý pokutový kop dokázali domácí proměnit zásluhou Martina Gregara - 2:0. Ve 29. minutě se hostům po krásné akci podařilo snížit. Po ose Jiří Ráboň, Lubomír Navrátil, Lukáš Koudelka přesně zakončilOndřej Plechatý - 2:1. Domácí se po snížení vrhli opět do útoku. Nejprve ve 32. minutě zvýšil opět na rozdíl dvou branek Zdeněk Gregar a ve 39. minutě upravil na 4:1 Rostislav Večeřa. Brankové hody do konce poločasu pokračovaly a hned ve 40. minutě snížil svou druhou brankou Ondřej Plechatý, který zužitkoval centr Lukáše Koudelky a hlavou zamířil přesně - 4:2. Hra měla spád a hosté se hnali za vyrovnáním. Ovšem po jejich chybě se domácím ještě podařilo ve 42. minutě skórovat. Na poločasových 5:2 upravil Zdeněk Gregar.

Střídající Pavel Císař vstřelil čtyři branky

Domácí do druhého poločasu poslali tři nové hráče a hostům, kteří střídat nemohli, postupně docházely síly. Hrdinou druhého poločasu se stal právě střídající domácí Pavel Císař, který si na své konto připsal čtyři vstřelené branky a upravil skóre na konečných 9:2.

Domácí tak vykročili rázně k návratu do III. třídy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Křoví B
Jiří Chlup st.: Po přestávce soupeř vystřídal a nám docházely síly, protože jsme neměli nikoho na střídání, ale furt jsme se snažili hrát a nedostat desítku, což se nám podařilo. Musím uznat že soupeř byl lepší a tímto mu gratuluji.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
M. Láznička [-] - M. Minster [-] (46. J. Koudela [-] ) , M. Šimek [-] , R. Kovář [-] , T. Kadlec [-] - D. Večeřa [-] , M. Gregar [-] (64. L. Invald [-] ) , P. Gregar [-] , R. Večeřa [-] (46. P. Císař [-] ) - D. Toman [-] (46. P. Večeřa [-] ) , Z. Gregar [-] (74. D. Hintenaus [-] ) -

TJ Sokol Křoví B
J. Prokeš [-] - J. Chlup [-] , R. Datinský [-] , J. Pekárek [-] , P. Nečas [-] , L. Navrátil [-] , . Maloň [-] , P. Liška [-] , L. Koudelka [-] , O. Plechatý [-] , J. Ráboň [-]

ŽK: 22. J. Prokeš , 52. P. Nečas .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - VEČEŘA Jiří (N), KOZEL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.