1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec s Nepomukem uhrál pouze remízu, bod navíc berou hosté


Branky


0

Bolevec byl favoritem tohoto utkání, avšak Nepomučtí si hodlali domů přivést alespoň bod. Od prvních minut hýřili aktivitou a hrál se pěkný fotbal z obou stran, který došel až k penaltovému rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šafanda poslal Nepomuk do vedení, Bublík vyrovnal

Utkání v Bolevci začalo ve velkém tempu. Oba týmy si vytvořily pár šancí, ale skórovat se podařilo pouze hostujícímu Nepomuku. Ten šel do vedení zásluhou Marka Šafandy, který využil zaváhání domácího stopera a chytrým lobem z hranice vápna překonal Kalčíka v bráně Bolevce – 0:1.

 

Domácímu Bolevci se podařilo utkání srovnat v pětadvacáté minutě. Pěkná průniková přihrávka mezi stopery našla Michala Bublíka, který se sám před brankářem zorientoval velmi rychle a poslal míč k pravé tyči – 1:1. Nerozhodným výsledkem také první půle skončila.

Obrovské šance na obou stranách zůstaly nevyužity

Druhý poločas se hrál podle slov hostujícího Tomáše Voráčka „hurá fotbal“. Hra se přelévala ze stranu na stranu a bylo to pouze o jediné brance. Kdo ji vstřelí, ten bude brát tři body. Blízko ke vstřelení branky byl nepomucký Vosyka, který se ocitl sám před brankářem, ale nedokázal jej překonat. Bolevečtí zase šli dvakrát sami na brankáře, ale Baroch je v obou případech vychytal. Jelikož ani další šance zůstaly nevyužity, tak utkání dospělo do penaltového rozstřelu.

Netrefilo se hned sedm střelců

Penaltový rozstřel byl unikátní. Takový se totiž jen tak nevidí. Na domácí straně svou penaltu neproměnili hned čtyři hráči. Na straně Nepomuku se netrefili tři hráči. Dva proměnili, a tak Nepomuk veze z Bolevce bod navíc, se kterým musí být spokojen.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Na zápas jsme jeli s tím, že nás čeká tuhý boj, a to se potvrdilo. Začalo se ve vysokém tempu a troufám si říct, že jsme se naší aktivitou dostali do vedeni, bohužel se nám nepovedlo vedeni do poločasu udržet. Druhý poločas se hrál "hurá fotbal". Hra se přelévala ze strany na stranu a bylo to o tom, kdo dá gól, vyhrál. Po velkých šancích na obou stranách gól nepadl, a tak se šlo do penaltového rozstřelu, který jsme zvládli lépe my. Z Bolevce se jen tak body vozit nebudou, a proto je pro nás bod navíc velmi cenný.



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , L. Ficu [-] (75. P. Šiml [-] ) , M. Fictum [-] , J. Hibler [-] , L. Běl [-] (46. P. Greif [-] ) , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Kalabza [-] , M. Kašpar [-] (75. D. Šmíd [-] ) , M. Baran [-] (82. J. Vokurka [-] ) , J. Vosyka [-] (90. M. Baran [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 67. M. Pelnář , 70. J. Šanoba - 19. P. Panc , 67. J. Kalabza .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - RUBÁŠ Jaroslav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.