Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olšany porazily oslabený Zdětín


0

Zdětín nastoupil do utkání pouze s deseti hráči a navíc do branky musel hráč z pole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nastoupili do zápasu výrazně oslabeny. V průběhu prvního poločasu se prosadil Antoníček a domácí vedli 1:0. Do poločasu se prosadil ještě Pospíšil po standardní situaci 2:0. Hosté se snažili hrát, ale handicap v podobě o jednoho hráče méně byl znát a postupně docházeli hostům síly. Hosté si přesto vypracovali nějaké náznaky a jednu dobrou šanci, kterou ale neproměnili. Domáci po poločase vedli 2:0.

V druhém poločase síly hostům docházeli na velkém hřišti rychleji. Domáci si vytvořili další šance, ale střelecky se prosadil až Pospíšil 3:0. Další šance už branku nepřinesly, a tak se mohli radovat domácí z vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Nastoupili jsme v hodně oslabené sestavě, dva hráči byli pracovně mimo a jeden měl karetní trest. Zápas jsme měli pod kontrolou, protože soupeř nastoupil v deseti. Soupeř si vypracoval pár náznaků a jednu šanci. Druhý poločas už bylo rozhodnuto, ještě jsme neproměnili nějaké šance. Nejlepším hráčem byl Soldán.

Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): Dnes to nebyl moc pohledný zápas. Jim to moc nešlo, my jsme měli více ze hry. Jelikož jsme hráli v desíti, tak jsme moc šancí neměli. Bohužel se nám zranil hráč při brigádě a seděl jenom na lavečce. Podali jsme statečný výkon. Nejlepším hráčem byl Jiří Navrátil.



Sestavy


Sokol Olšany
J. Němec [-] - L. Rokyta [-] , P. Vysoudil [-] , F. Soldán [-] , M. Miška [-] - M. Rokyta [-] (66. .. Horka [-] ) , P. Řezníček [-] , A. Pospíšil [-] , J. Antoníček [-] - J. Mazal [-] , J. Hošák [-]

Sokol Zdětín
M. Hlavinka [-] - J. Navrátil [-] , T. Kučera I. [-] , L. Zdráhal [-] , M. Sokol [-] - J. Navrátil [-] , M. Kalvach [-] , L. Keluc [-] , T. Apalovič [-] - L. Holinka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.