Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice se stále trápí


Branky


0

Vrahovice po slušném výkonu vzdorovaly Hornímu Štěpánovu, ale bohužel padly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrahovice svého soka, který byl favorit zaskočily, kdy se prosadil D. Pokorný 1:0. Hostům se podařilo utkání během poločasu otočit, kdy se dvakrát prosadil Libor Klimeš. Celkově se hrál fotbal nahoru dolů. Oba týmy měli dostatek šancí, ale do konce poločasu už další branka nepadla, a tak Horní Štěpánov vedl po poločase 1:2.

Do druhého poločasu vletěli domácí raketově a prosadil se Pavel Michalec 2:2. Rozhodující okamžik přišel po centru ze strany, kdy domácí hráč zahrál ve vápně rukou a Pavel Navrátil zkušeně proměnil pokutový kop 3:2. Dalši branky už se diváci nedočkali a hosté mohli slavit další vítězství, tentokrát to bylo 2:3.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): První poločas byl z naší strany velice dobrý, protože ze současnou sestavou, kdy nám chybí 7 hráčů. Až jsem překvapen, že jsme byli schopni se vyrovnat, tak kvalitnímu týmu jako je Horní Štěpánov. Rozhodující okamžik byla smolná penalta, která byla za ruku. Dnes můžu jen pogratulovat Hornímu Štěpánovu, kde ta kvalita je. Naši kluci si zaslouží velkou pochvalu i divákům se to líbilo. Bohužel jsme prohráli, ale klukům nemůžu vytknout vůbec nic. Nejlepším hráčem byl David Pokorný, který jako brankář musel nastoupit do pole a vstřelil branku.

Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Dnes nám chyběli zranění hráči. Dnes jsme si chtěli zahrát fotbal a hlavně se nezranit. Utkání bylo vyrovnané. Hrálo se nahoru dolů. Konečně se také trefil Libor Klimeš. Dnes jsme měli více štěstí. Dnes chci pochválit všechny, ale především Pavla Navrátili, Pavla Matušku, a ještě Marka Červinku, který není hráčem základní sestavy, ale svého úkolu se zhostil velmi dobře.



Sestavy


Sokol Vrahovice
D. Kratochvíl [-] - J. Doležal [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Šmíd [-] , J. Klíč [-] - P. Michalec [-] , J. Dvořák [-] , M. Kučera [-] , M. Zavodský [-] , V. Marek [-] - D. Pokorný [-]

Horní Štěpánov
L. Suchý [-] - P. Pukl [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , M. Červinka [-] - M. Khýr [-] , R. Deutsch [-] , L. Němec [-] , R. Žondra [-] - J. Matuška [-] , L. Klimeš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.