Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechovice si na závěr sezóny zastřílely


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání měli hosté velkou šanci, kdy Fréhara vychytal Klimeš. O pár minut později na druhé straně Nakládal trefil břevno. Během dalších pár minut měli hosté několik nepřesných pokusů z dálky a ujala  se až střela Mohelníka 0:1. Ve 30. minutě bylo následně srováno, kdy se prosadil Nakládal 1:1. O pět minut později otočily Čechovice skóre, kdy se krásně trefil Klváček 2:1.  Těsně před odchodem do kabin, přidal třetí branku Klváček, jeho ránu nešťastně tečoval Přemysl Mlčoch 3:1. Domácí vedli po úvodním poločase 3:1.

Po dvou minutách druhého poločasu vykřesal naději Mohelník ,který se opět krásně trefil 3:2. Naděje hostů, ale utl v 60. minutě Hodulák, který zvýšil na 4:2. Následně během několika minut padly další branky do sítě Pokorného. Nejprve na 5:2 zvyšoval Nakládal, který přidal i další branku na 6:2, a uzavřel tím hattrick. O tři minuty později byla nařízena penalta ve prospěch Čechovic, kterou proměnil Nakládal 7:2, jednalo se již o jeho čtvrtou branku v utkání. V 86. minutě přidal osmou branku Jano 8:2. V 90. minutě střelou pod břevnou uzavřel skóre Hodulák9:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovice "B"): První poločas byl opatrnější, ale nedali jsme ze čtyři gólovky. Nejprve jsme prohrávali, ale do poločasu jsme to otočili na 3:1. V druhém poločase už Určice odpadly a byl tam potom příděl branek. Nejlepším hráčem byl čtyřgólový střelec Petr Nakládal.

TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Začátek utkání byl vyrovnaný, vyskytovali se šance na obou stranách. Po střele Mohelníka jsme se dostali do vedení. Následně jsme inkasovali po naší chybě. Druhou branku si myslím, že jsme dostali z ofsajdu. Třetí branka si dal Přema Mlčoch. O přestávce jsme si něco řekli a minutu po půlce snížil Mohelník 3:2, a pak to začalo. Jsem z toho zklamaný v zápase, kde o nic nejde. Čtvrtá a pátá branka z ofsajdu. Šestá branka vymyšlená penalta. Pak už bylo těžké kluky motivovat, už neměli ani náladu hrát. Mysleli jsme, že přijedeme v klidu si zahrajeme v zápase, kde o nic nejde a uděláme si žízeň. Nechápu, že nás pískal rozhodčí, který léta působil v Čechovicích. On sám k tomu neměl žádné vyjádření a pouze sklopil hlavu. Dnes bych nikoho nevyzdvihoval.



Sestavy


TJ Sokol Čechovice B
D. Klimeš [-] - M. Prášil [-] , M. Pospíšil [-] , R. Jano [-] , E. Drešr [-] - P. Gréza [-] , B. Chmelík [-] (55. P. Kolík [-] ) , P. Hodulák [-] , M. Maixner [-] (65. K. Hruda [-] ) - J. Klváček [-] (75. J. Antoníček [-] ) , P. Nakládal [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] , P. Mlčoch [-] , J. Frehar [-] , M. Grulich [-] - L. Nakládal [-] , R. Berčák [-] , E. Dreksler [-] , M. Pospíšil [-] - M. Mohelník [-] , M. Hýbl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.