1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkova Borová zvítězila nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Utkání mužstev z klidných pater tabulky zvládlo lépe mužstvo Havlíčkovy Borové. Jedinou brankou utkání rozhodl o třech bodech Veselý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přineslo velmi vyrovnaný souboj plný osobních soubojů uprostřed hřiště, ale také nepřesností na obou stranách. Zápas, který byl po celou hrací dobu prakticky bez šancí rozhodl až v 85. minutě Petr Veselý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Je to pro nás důležité vítězství. Potřebovali jsme body, a tomu jsme také přizpůsobili naši hru.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Hráči byli trochu unavení a hrálo se na trochu hrbolatém terénu, ale to je teď asi problém všude. Zkrátka bojovný zápas, který byl o tom, kdo dá první gól. Soupeř byl šťastnější a ten jeden gól dal.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - D. Hospodka [-] , L. Kučera [-] , T. Blažek [-] - A. Chlubna [-] , J. Chlubna [-] , Z. Frühbauer [-] , P. Kučera [-] - P. Veselý [-] , M. Sobotka [-] , P. Rakušan [-]


Hráči zápasu: D. Hospodka .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.