3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Havlíčkova Brodu s Novým Rychnovem nezaváhala


Branky


37. J. Horn , 49. D. Hejkal , 87. M. Hübner
0

Lídr z Havlíčkova Brodu přivítal na svém stadionu trápící se tým Nového Rychnova, který se osamostatnil na poslední příčce tabulky. Havlíčkobrodští fotbalisté potvrdili roli jasných favoritů a s přehledem nad Startem zvítězili 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod duelu byl plný nepřesností a náznaků šancí. Ve 20. minutě se prokličkoval na velké vápno do šance Udržal, ale pálil těsně nad. Hned vzápětí se dostal za obranu Hejkal, avšak jeho lob vytěsnil gólman hostí nad břevno. Osm minut před poločasovým hvizdem přišel centr z levého křídla, obrana Nového Rychnova propadla a Horn z malého vápna usměrnil balon do sítě. Slovanisté se do konce první půle soustředili hlavně na obranu a soupeře nepouštěli téměř k ničemu.

Druhé dějství už ovšem načali havlíčkobrodští gólově. Hejkal se dostal s Hornem za obranu, druhý jmenovaný pálil jen do gólmana, leč balon odražený do vzduchu uklidil do prázdné dobíhající Hejkal. Hra se poté nesla ve vyrovnaném duchu. V 60. minutě zachránil domácí včasným vyběhnutím Rezničenko. Čtvrt hodiny před koncem utkání nasměroval Tůma přímý kop obloučkem těsně nad. O pět minut později dostal Halamka balon před prázdnou bránu, avšak jeho zakončení fantasticky zlikvidoval brankář Plavec.   Hned vzápětí ale chytil rychnovský brankář míč mimo vápno, následovala karta a přímý kop. Exekutorem byl znovu Tůma, jehož střela ale skončila nad bránou. Další šanci pak spálil Halamka, jenž z velkého vápna mířil vedle. Definitivní tečku za zápasem pak udělal Hübner, jenž se zorientoval v šestnáctce a zasunul do prázdné brány. V poslední minutě ještě mohl korigovat střídající Mugrauer, ale jeho zakončení zpoza pokutového území skvěle vyrazil Rezničenko.    


Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
I. Rezničenko [-] - R. Halamka [-] , J. Molák [-] , P. Novotný [-] , M. Hübner [-] - L. Bača [-] (58. P. Fialka [-] ) , D. Hejkal [-] , D. Bláha [-] , T. Tůma [-] - T. Udržal [-] , J. Horn [-] (87. M. Křišťál [-] )

TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] (52. -. Martínek [-] ) , V. Březina [-] , J. Červenka [-] , T. Bouz [-] - J. Mareš [-] , M. Faltýnek [-] , T. Paclík [-] , O. Kratochvíl [-] - J. Švec [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 78. J. Červenka , 81. R. Plavec .
Hráči zápasu: R. Halamka , M. Hübner .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.