Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry doma podlehly Dobronínu


0

Na domácím hřišti přivítaly Habry, které již čtyři utkání za sebou nepoznaly chuť vítězství, předposlední celek tabulky Dobronín, jenž má velké záchranářské problémy. Ve vyrovnaném utkání alespoň bod pro hosty zařídil dobronínský záložník Smejkal, který v poslední desetiminutovce dvěma brankami srovnal nepříznivý stav na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Habry vstoupily do utkání dobře a hned ve druhé minutě mohly jít do vedení, ovšem Bělák netrefil prázdnou bránu. Hra se následně odehrávala převážně kolem středového kruhu. V 18. minutě udělal na středu hřiště chybu domácí Vlček a přesný brejk hostů zakončil úspěšně Tomáš Sedláček. Habry se snažily kombinovat, zatímco hosté vsadili na jednoduchou nakopávanou hru.  Ve 45. minutě se konečně dokázali prosadit domácí, když se ve vápně nejlépe zorientoval Bártík a srovnal na 1:1. 



Druhý poločas hrály prim Habry. Gólem to v 53. minutě potvrdil Stránský, který se prosadil po rohovém kopu. Hned o minutu později šly Habry do oslabení po vyloučení Vavřičky. Převahu mohli hosté zužitkovat záhy, ale z brankové čáry vykopl balon Kvanka. Habry i v deseti dokázali svůj náskok navýšit, když se střelou z vápna prosadil Bělák. Vedení se ovšem domácím nepodařilo udržet. V 82. minutě se prosadil Smejkal a ten samý hráč se prosadil i v poslední minutě utkání a rozhodl tak o konečné dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Jiří Černý, trenér Habrů: Styl hostů nám nevyhovoval, pouze nakopávali dlouhé balony, nedalo se na to dívat, o to víc mě mrzí, že jsme neudrželi vedení.

TJ Jiskra Dobronín
Gustav Cabuk, trenér Dobronína: V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší tým. Měli jsme několik gólových příležitostí, ale nedokázali jsme je proměnit. Třikrát jsme minuli bránu, jednou nás perfektně vychytal brankář. Nám se sice podařilo dát branku, ale soupeř ještě do poločasu vyrovnal. Vyrovnání soupeře nakoplo. Ve druhém poločase jsme se nedokázali vyrovnat s tím, že Habry hráli v deseti a prohrávali jsme o dvě branky. Naštěstí se nám podařilo v závěru srovnat, ale vzhledem k první půli, kdy jsme mohli utkání rozhodnout, je to pro nás ztráta.



Sestavy


TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , K. Stránský [-] , K. Michal [-] - J. Bártík [-] (83. J. Dibelka [-] ) , V. Bělák [-] , M. Vlček [-] (89. H. Moravec [-] ) , M. Korel [-] - L. Desenský [-] (66. L. Klouček [-] ) , P. Kvanka [-]

TJ Jiskra Dobronín
M. Frantál [-] - M. Cink [-] , J. Smejkal [-] , L. Sedláček [-] , M. Mezera [-] (70. J. Červinka [-] ) - M. Štefko [-] , P. Novotný [-] , L. Laňka [-] , T. Sedláček [-] - J. Pospíchal [-] , P. Meloun [-] (79. L. Jonáš [-] )

ŽK: 12. K. Michal , 40. K. Stránský , 59. M. Korel . ČK: 54. L. Vavřička .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.