3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si doma poradily s rezervou Polné


Branky


0

Po prvním zaváhání rezervy Polné v minulém kole, kdy polenští remizovali s Novým Rychnovem 1:1, přišlo další zaváhání. Tentokráte však na hřišti favorita soutěže ze Speřic, který dokázal zvítězit a alespoň do nedělního utkání Havlíčkova Brodu figuruje na první příčce tabulky. Polná navíc dohrávala utkání v deseti, když po hodině hry uviděl červenou kartu obránce Mezera. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání s bohorovným klidem, jako by se jim nic nemohlo stát. Z omylu je však vyvedl již v 10. minutě polenský Šimek, jenž si naběhl na první rohový kop utkání a hlavou prostřelil domácího brankáře. Po obdržené brance začalo dobývání obrané tvrze hostů, ovšem domácí byli v koncovce nepřesní. 

 

Ve druhém poločase vyrovnal v 52. minutě stav utkání speřický kanonýr Morava, který využil hrubé chyby stopera hostů. Když byl v 60. minutě vyloučen polenský kapitán Mezera, převaha Speřic ještě více zesílila. O výsledku utkání se tak rozhodlo až v poslední desetiminutovce. V 81. minutě byl ve vápně faulován Morava a k pokutovému kopu se postavil vystřídavší Němec, který nezaváhal. Na konečných 3:1 upravil skóre v 88. Štěpán, když zužitkoval perfektní přihravku Moravy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Svoboda, vedoucí týmu Speřiv: Dnes to byl zápas bez nasazení. Zahodili jsme spoustu brankových příležitostí. Chtěl bych vyzdvihnout hráče Vlčka a Štěpánka.

Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Věděli jsme, že to bude těžké utkání a odjížděli jsme na něj s přáním uhrát nějaký dobrý výsledek. To se nám poměrně dobře dařilo, ovšem potom na nás byla pískána penalta a následně jsme dostali třetí gól, což nás položilo. Soupeř byl asi o něco lepší, ale myslím si, že nás také trochu ovlivnilo necitlivé vyloučení rozhodčího našeho zadáka Mezery. Ale na to se nevymlouvám, soupeř si nejspíš vyhrát zasloužil.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - J. Holenda st. [-] , D. Jančík [-] , M. Štěpánek [-] , L. Ganobjak [-] - M. Pohan ml. [-] , P. Huňáček [-] (75. R. Němec [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Morava [-] (82. J. Svoboda [-] ) - D. Vlček [-] , T. Vrzalík [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] (82. -. Čermák [-] ) , J. Rychlý [-] , J. Dvořák [-] - M. Šimek [-] , T. Holub [-] , V. Jelínek [-] , Š. Diviak [-] - A. Kovář [-] (80. M. Holas [-] ) , J. Holub [-]

ČK: 60. P. Mezera .
Hráči zápasu: M. Štěpánek , D. Vlček - A. Kovář , M. Šimek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.